Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kvôli novému frajerovi radikálne zmenila vlasy: Rozvedená Agáta vyzerá oveľa mladšie!
Zdielať na

Kvôli novému frajerovi radikálne zmenila vlasy: Rozvedená Agáta vyzerá oveľa mladšie!

Zdroj: Instagram/AH

Láska s ňou robí hotové divy! Najskôr sa zbavila umelých vlasov a teraz aj hnedej farby. Čo poviete, vyzerá teraz lepšie?

Po 20 rokoch sa vrátila k blond! Čerstvo rozvedená Agáta Prachařová (35) robí pre svojho nového partnera všetko, čo mu na očiach vidí.

Roky si vlasy predlžovala umelými prameňmi, aby mala poriadnu hrivu, to sa však s príchodom nového partnera Tomáša zmenilo. Umelé vlasy išli dole, Agáta sa nechala ostrihať na mikádo a nechala si ich zosvetliť. Väčšina jej fanúšikov a priateľov sa zhodla v tom, že vyzerá oveľa krajšie a s novým účesom omladla aj o niekoľko rokov.

"Že vás to tak rozhodí ... Snáď viac než mňa. A to som späť blonďavá po dvadsiatich rokoch. Mňa to baví, " napísala k blonďavej selfie fotke modelka.

Väčšina fanúšikov jej napísala pozitívne komentáre a zhodli sa v tom, že jej to naozaj pristane a vyzerá oveľa mladšie.

Prachařová svoje nové ja vtipne okomentovala s tým, že teraz vyzerá ako jej mama Veronika Žilková (58), i keď ona má o niekoľko odtieňov svetlejšiu farbu.

Po zmene vlasov bude u Agáty nasledovať pravdepodobne ďalšia a výraznejšia zmena. Agáta totiž po rozvode s Jakubom Prachařom už nechce nosiť jeho priezvisko a tak z nej bude pravdepodobne čoskoro opäť Agáta Hanychová.

Čo poviete na jej nový účes vy? Páči sa vám takto viac?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

​Nenechajte si ujsť Zlatú masku aj ďalšiu sobotu o 21:30 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie