Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sestry potrebovali zmenu ako soľ: Fantastické, slávny kaderník im ubral aspoň 10 rokov!
Zdielať na

Sestry potrebovali zmenu ako soľ: Fantastické, slávny kaderník im ubral aspoň 10 rokov!

Zdroj: youtube/ MAKEOVERGUY

Každá žena môže byť krásna a príťažlivá a to bez ohľadu na svoj vek. Dôkazom sú tieto sympatické dámy, z ktorých sa po premene stali hotové divy!

Snáď všetci vlasoví odborníci sa zhodnú v tom, že príliš dlhé ani úplne tmavé vlasy ženám v zrelom veku jednoducho nepristanú. Pozrite sa, aké zázraky dokáže správne zvolený účes a svetlejšia farba. Wau!

​Zmenil ich na príťažlivé dámy

Christopher Jon Hopkins známy skôr ako „The Makeover Guy,“ má na svojom konte desiatky vydarených premien a ženy si jeho mimoriadny talent a schopnosť vytiahnuť z každej tváre to najlepšie a najkrajšie nevedia vynachváliť.

Keď uvidel tieto staršie sestry, okamžite si všimol, že za neupravenými vlasmi a tvárami poznačenými časom, sa ukrýva stále kopec energie a elánu. Jeho cieľom bolo, aby ich veselé povahy bolo vidieť aj navonok a podarilo sa mu to geniálne!

Obe sestry po premene doslova žiarili a nešetrili slovami chvály a vďaky a to sa pôvodne vôbec nechceli natáčať. Ešteže si to rozmysleli, teraz sa ich premenou môžu inšpirovať aj ďalšie ženy, ktoré sa doteraz nevedeli odhodlať.

Ktorá premena sa podľa vás vydarila viac?

1. premena

youtube/ MAKEOVERGUY

youtube/ MAKEOVERGUY

​2. premena

youtube/ MAKEOVERGUY

youtube/ MAKEOVERGUY

;

Súvisiace články

Najčítanejšie