Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zverejnila FOTO so synom, fanúšikovia sa do nej pustili: Dominika, nespoznali sme ťa!
Zdielať na

Zverejnila FOTO so synom, fanúšikovia sa do nej pustili: Dominika, nespoznali sme ťa!

Zdroj: Instagram/DM

Mladá speváčka má rada zmeny vizáže, čo potvrdila už niekoľkokrát, teraz však veľa komplimentov nedostala. Ľudia zostali pri pohľade na jej najnovšiu fotku zhrození!

Až po niekoľkých mesiacoch sa pred časom priznala k tomu, že si nechala upraviť prsia, a teraz prekvapila opäť. Čo myslíte, podstúpila Domika Mirgová (28) aj nejaký skrášľovací zákrok tváre?

Plastika alebo zlý mejkap?

Dominika zverejnila milú fotografiu so synom so stručným popisom: „Breakfast with him. Dnes mal pánko pracovný deň!” Ľuďom však viac ako rozkošný synček, udrel do očí jej veľmi čudný výzor.

Kým väčšinou ohuruje dokonalou vizážou, za ktorú dostáva kopec komplimentov, tentokrát pod fotkou pribúdali nechápavé a kritické komentáre, ktoré z jej Instagramu po čase zmizli, no na Facebooku pribúdajú naďalej.

“Panebože, tak tu vyzerá hrozne, ani som ju hneď nespoznala…!”

“Nič v zlom, ale toto ti vôbec nepristane, stará Dominika ti pristala viac…”

“To čo so sebou spravila???”

“Aj tie ústa sú nejaké iné, mne sa tiež viac páčila tá Dominika predtým… “ napísali jej fanúšikovia, ktorí sú presvedčení, že jej tvár prešla nejakými úpravami.

Nuž, je pravda, že Dominika vyzerala už aj oveľa lepšie, ale možno to bude len trochu nešťastným mejkapom, čo poviete vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie