Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jeseň vo vlasoch: Tieto strihy a farby budú hitom nasledujúcej sezóny
Zdielať na

Jeseň vo vlasoch: Tieto strihy a farby budú hitom nasledujúcej sezóny

Zdroj: Profimedia

Ak rozmýšľate o novom účese, či túžite zmeniť farbu vlasov, využite toto obdobie, ktoré je na zmenu ideálne. Pozrite sa, čo je trendy práve teraz!

Po lete bývajú vlasy vyťahané od slnka, sú často suché, končeky rozštiepené. Práve preto je práve toto obdobie ideálne nielen na zmenu, ale aj celkovú vlasovú regeneráciu. Z týchto aktuálnych trendov si určite vyberiete ten naj aj pre seba.

Karamelové odlesky

Nádych karamelu pristane hlavne tmavovláskam, tým vo vlasoch vytvorí krásne zlatisté odlesky. Rozžiari sa vám tvár a hnedým vlasom navyše vytvorí opticky objem. Vyskúšať tento odtieň môžu aj blondínky. Oproti platinovej blond bude tá karamelová vyzerať prirodzenejšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????????? ???????? (@alexandrecarvalhohc),

Blond

Do blond farby sa tento rok vrhlo mnoho slávnych krások, a tak sa dalo očakávať, že tým nastolia nový jesenný trend. S blond farbou je to však občas zložité a nájsť "svoj" odtieň môže chvíľku trvať. Tento rok na jeseň ale zabudnite na platinovú blond! V kurze sú tmavšie odtiene a vadiť nebudú ani odrasty!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Farba jesene

Aká farba môže byť viac charakteristická pre jeseň než práve ryšavá? Či už ju máte zľahka vyblednutú alebo vaše kadere zdobí výrazná červená, budete túto jeseň a zimu za hviezdu. Hrdzavá farba má širokú škálu odtieňov, a tak si naozaj vyberie každá žena každej vekovej kategórie. Tento odtieň má navyše tú výhodu, že uberá roky. Ďalší dôvod, prečo sa stať ryšavkou!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @jessicachastain.fandom,

Cestička na bok

Aj taká drobnosť dokáže premeniť váš vzhľad! S cestičkami to je niekedy boj. Raz držia na strane, druhýkrát uprostred. Tento rok zabodujete s cestičkou na stranu, ktorá vie zjemniť ostré rysy a vykúzli hravú asymetriu. Môžete zvoliť uhladenú variantu k elegantnému copu alebo jej môžete doplniť šibalské mikádo. Či už zvolíte pravú či ľavú stranu, je to úplne jedno. S cestičkou na stranu si vlasy môžete prehadzovať, ako sa vám zachce.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @margotrobbie,

Nesmrteľné mikádo

Mikádo sa drží na pomyselnej stupnici najväčších vlasových trendov už nejakú sezónu a inak tomu nebude ani tento rok. Mikádo, čiže bob, je praktický účes, ktorý sa dá nosiť hneď na niekoľko spôsobov. Pôsobí vzdušne a sexi, môžete zvoliť jeho elegantnú hladkú verziu alebo ho môžete rozcuchať a zopnúť sponkami. S týmto účesom sa môžete naozaj vyhrať a vždy budete vyzerať skvele!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy Hale (@lucyhale),

Mini vrkôčiky

Vráťte sa na jeseň do detských rokov a ozvláštnite svoj účes malými vrkôčikmi. Nemusíte si zapletať hneď celú hlavu, postačia pokojne dva mini vrkôčiky na každej strane tváre. Vďaka tomuto hravému účesu vám letná nálada vydrží aj do nastávajúcich sychravých dní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leah Pike (@leahdarcymakeup),

Sponky a vlasové doplnky

Sponky a štipce patrili medzi najväčšie trendy deväťdesiatych rokov. Ako už sme ale zvyknutí, móda sa neustále vracia a inak tomu nie je, čo sa vlasových doplnkov týka, ani tento rok. Stavte teda na jednoduché účesy, ktoré doplníte sponkami. Fantázii sa medze nekladú a môže ich byť hneď niekoľko. Trendy sú tiež vlasové štipce, vďaka ktorým vykúzlite behom pár sekúnd štýlový a praktický účes. Vedľa nešliapnete ani s látkovými gumičkami alebo mašľami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa In Pink We Trust (@worldclosets),

Súvisiace články

Najčítanejšie