Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Keď manžel uvidel jej zväčšené pery, takmer mu oči vypadli: Pozrite sa na TO!
Zdielať na

Keď manžel uvidel jej zväčšené pery, takmer mu oči vypadli: Pozrite sa na TO!

Zdroj: Instagram/brittanyxavier

Úspešná módna influencerka spôsobila ošiaľ na internete, ale tentokrát nie štýlovým úlovkom, ale videom so svojím manželom. Neuveríte, čo mu vyviedla!

Napriek tomu, že zväčšené pery len málokedy vyzerajú dobre a prirodzene, ženy po nich stále túžia. Neodradí ich ani to, že väčšine mužom sa to nepáči a takéto úpravy sú im iba na smiech.

Nenechajte si ujsť skvelú zábavnú šou Zlatá maska aj túto nedeľu o 20:35 na JOJke!

Dostala ho!

33-ročná Brittany Xavier je veľmi populárnou fashion influencerkou a podnikateľkou, na Instagrame má už viac ako 1,5 milióna fanúšikov. Jej jedinečný štýl inšpiruje ženy po celom svete, no mnohých si získala aj svojím pozitívnym prístupom k životu.

Brittany, ktorá má už 13-ročnú dcéru, dobre vie, že pri výchove detí aj v manželstve je dôležité zachovať si humor. Hoci jej manžel Anthony s ňou zažil už veľa vtipných príhod, podarilo sa jej nachytať ho opäť.

Pozrite si video, ktoré sa teší na internete obrovskej popularite a skúste si predstaviť, ako by asi zareagoval váš partner, keby vás uvidel s takýmito kačacími perami! Manžel Brittany si určite vydýchol, keď zistil, že to bola iba nachytávka! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brittany Xavier (@brittanyxavier),

Upozornenie! Ak by ste si to chceli vyskúšať, nikdy nepoužívajte klasické lepidlá, mohli by ste si spáliť a poškodiť kožu. Ideálne je použiť napríklad lepidlo určené na lepenie umelých mihalníc, a to iba v maličkom množstve!

Súvisiace články

Najčítanejšie