Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Konečne nabrala odvahu a urobila TO: Kaderníkovi nechala voľnú ruku, výsledok je fantastický
Zdielať na

Konečne nabrala odvahu a urobila TO: Kaderníkovi nechala voľnú ruku, výsledok je fantastický

Zdroj: youtube/ MAKEOVERGUY

Po dlhých rokoch sa rozhodla pre obrovskú zmenu imidžu a vlasovému stylistovi dovolila, aby jej urobil radikálnu zmenu účesu. Pozrite sa, ako to dopadlo!

Snáď všetci vlasoví odborníci sa zhodnú v tom, že extrémne dlhé vlasy ženám nad 40-50 rokov jednoducho nepristanú, nehovoriac o tom, že je to úplne nepraktické. Táto dáma roky túžila po zmene a nakoniec sa konečne odvážila dať dlhým vlasom zbohom!

Top premena

Christopher Jon Hopkins známy skôr ako „The Makeover Guy,“ má na svojom konte desiatky vydarených premien a ženy si jeho mimoriadny talent a schopnosť vytiahnuť z každej tváre to najlepšie a najkrajšie nevedia vynachváliť.

Keď uvidel Nancy s vlasmi dlhými až po zadok, jednoducho nemohol inak, ako ju tejto šialenej ťarchy zbaviť. Vlasy skrátil viac ako po polovicu a vytvoril jej fantastický šik účes, ktorý ju omladil na počkanie!

Takto vyzerala pred premenou...

youtube/ MAKEOVERGUY

Nancy sa dočkala aj nového sviežeho líčenia a neskôr jej stylista pomohol aj s oživením šatníka. Celková premena dopadla absolútne fantasticky a táto sympatická dáma môže byť spokojná na sto percent, súhlasíte?

youtube/ MAKEOVERGUY

Súvisiace články

Najčítanejšie