Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Táto domáca maska je hitom internetu: S vlasmi vraj dokáže hotové zázraky
Zdielať na

Táto domáca maska je hitom internetu: S vlasmi vraj dokáže hotové zázraky

Zdroj: TikTok/jonathankmonroe Jonathan Monroe · 8-13

Ženy aj muži ju skúšajú ako diví a mnohí si ju nevedia vynachváliť. Najlepšie na tejto maske je to, že pozostáva iba z jedinej ingrediencie!

Rastlina Aloe vera je známa pre svoje liečivé a upokojujúce účinky na pleť a pokožku, ale možno ste netušili, že má fantastické účinky aj na vlasy a vlasovú pokožku.

Sledujte obľúbený seriál Nový život v utorok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!

Zelený zázrak pre vaše vlasy

Populárny influencer Jonathan Monroe zdieľal na TikToku spôsob, akým si Aloe vera nanáša na vlasy a na silu tejto rastliny jednoducho nedá dopustiť.

„Aloe vera podporuje rast vlasov, zabraňuje svrbeniu pokožky hlavy, zlikviduje lupiny a celkovo dodá vlasom výživu a lesk,“ chváli si domácu masku vlasatý fešák, vďaka ktorému je teraz skúšajú ľudia po celom svete, píše denník Metro.  

Odborníčka na výživu  Donia Hilal sa vyjadrila, že zatiaľ nie je dostatok výskumov, ktoré by silu Aloe vera na rast vlasov potvrdili, avšak priznáva, že jednoznačne je to skvelý spôsob, ako hydratovať suché a poškodené vlasy. Okrem toho určite odporúča zahrnúť do stravy dostatočné množstvo zdravých a výživných potravín, ktoré obsahujú dostatok bielkovín, biotínu, selénu a zinku. Toto všetko je pre zdravie vašich vlasov dôležité!

Ak si chcete vyskúšať účinok Aloe vera na vašich vlasoch, tu je návod ako na to!

 

@jonathankmonroe

Say aloe to ur healthy hair. ? ##hair ##hairtips ##healthyhair ##hairmask ##beautytips ##naturalhair

♬ original sound - jonathankmonroe

Súvisiace články

Najčítanejšie