Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcela väčšie pery, no takýto horor nečakala: Jej FOTO sú len pre silnejšie žalúdky!
Zdielať na

Chcela väčšie pery, no takýto horor nečakala: Jej FOTO sú len pre silnejšie žalúdky!

Zdroj: facebook/Billie Roocroft

Páčia sa vám plné pery a premýšľate nad tým, že by ste si ich dali zväčšiť? Najdôležitejšie je, aby ste si vybrali overený salón, v ktorom vám tento jednoduchý zákrok urobia. Ak by ste totiž natrafili na podvodníkov, mohli by ste to trpko oľutovať...

Billie vždy túžila mať krásne plné pery, no miesto nich jej príroda nadelila len dve tenké čiarky. Aj preto sa rozhodla, že si ich dá zväčšiť. Navyše, keď na facebooku našla super zľavu na zväčšenie pier, neváhala. 

​Miesto salónu však kozmetička prišla ku nej domov. Billie si ľahla na gauč, žena jej pery najprv umŕtvila a potom do nich vpichla nejakú látku. Čo to bolo, doteraz nevie, no určite nešlo o kyselinu hyalurónovú. "Pol hodinu po aplikácii mi pery úplne opuchli a vyzeralo to, že mi vrchná pery exploduje. Všetko ma bolelo a plakala som," vyjadrila sa v médiách kráska. 

Spomínanej kozmetičke okamžite zavolala, no tá jej tvrdila, že je asi alergická na znecitlivejúci krém. Billie sa to však nezdalo a aj na jej odporúčanie radšej vyhľadala lekársku pomoc. V nemocnici strávila takmer 7 hodín, kde jej podali liek, po ktorom jej pery odpuchli. Na druhý deň sa jej však začali šúpať. Po tomto hrozivom zážitku na zväčšenie pier nezanevrela a po pár mesiacoch si ich dala napichať. "Ak ich chcete mať väčšie, urobte to, ale dobre si premyslite, kde si ich necháte spraviť," odkazuje iným ženám. 

Súvisiace články

Najčítanejšie