Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Väčšina z nás používa suchý šampón zle: Vyskúšajte TRIK, ktorý vám ihneď zlepší vlasy
Zdielať na

Väčšina z nás používa suchý šampón zle: Vyskúšajte TRIK, ktorý vám ihneď zlepší vlasy

Zdroj: Profimedia

Raz za čas po ňom určite siahne každá žena, ale takmer všetky ho používame nesprávne. Malý trik so suchým šampónom vám prinesie neporovnateľne lepší výsledok.

S používaním suchého šampónu by sme to rozhodne nemali preháňať, občas je však jeho pomoc na nezaplatenie, však? Keď sa naučíte používať ho správne, oceníte ho dvojnásobne.

Suchý šampón má za úlohu “oživiť” naše vlasy medzi jednotlivými umývaniami, alebo jednoducho vtedy, keď si nestíhame vlasy umyť a potrebujeme vyzerať dobre a upravene.

Takmer všetci používame suchý šampón ráno, resp. predtým, ako vyrazíme von. Pri pohľade do zrkadla zistíme, že naše vlasy nevyzerajú dobre a tak na ne rýchlo nasypeme túto pomôcku. Tento postup však nie je správny!

​Trik so suchým šampónom, ktorý používa aj Nigella Lawson

Nigella Lawson je svetoznáma kuchárka a krásna žena, ktorá často svojim fanúšikom radí aj v iných oblastiach. Nedávno sa podelila s tipom, ako používať suchý šampón, aby bol naozaj účinný a vlasom pomohol. Presne tento trik odporúčajú využívať aj vlasová stylisti.

Nigella Lawson

Profimedia

Suchý šampón by sme si nemali nanášať až ráno, keď máme na hlave hotovú pohromu, ale ešte predtým, ako pôjdeme spať. Napríklad keď sa vrátite z večierku v noci a už vopred viete, že ráno si nestihnete umyť vlasy. Cez noc stihne maz nielen odsať oveľa lepšie, ale zabráni aj ďalšiemu masteniu vlasov. Ráno budú vaše vlasy vyzerať sviežo, nebudú “prilepené” na hlave a budú sa ľahko upravovať.

Ďalšie tipy

Súvisiace články

Najčítanejšie