Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Názlerová TO povedala za všetky ženy s nadváhou: Úprimný odkaz neprajným vychrtlinám
Zdielať na

Názlerová TO povedala za všetky ženy s nadváhou: Úprimný odkaz neprajným vychrtlinám

Zdroj: Facebook

Populárnej jojkárskej moderátorke Renáte Názlerovej už pretiekol pohár trpezlivosti s neprajnými ženami, od ktorých si o sebe často musela prečítať rôzne ukážky. Toto zatrpknutým ženám odkázala!

Renáta je už roky jednou z najpopulárnejších osobností televízie JOJ. Mnohé ženy ju majú rady najmä preto, že sa na nič nehrá. Sama si je vedomá tých pár kíl naviac, no ťažkú hlavu si z nich nerobí. 

​Kým ona je úplne nad vecou a v pohode s tým, ako vyzerá, problém s jej postavou majú skôr cudzie ženy. Práve tie jej výzor v internetových diskusiách pravidelne komentujú rôznymi posmeškami. "Ako môže byť niekto, kto je tak nechutne tučný, krásny?" znel len jeden z komentárov, ktorý si moderátorka o sebe prečítala. Hoci sa Renáta rokmi obrnila, žiadnej žene bezdôvodné osočovanie nepadne dobre. Aj preto si povedala, že sa tentoraz k spomínaným neprajným ženám vyjadrí ona!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ʀᴇɴᴀᴛᴀ ɴᴀᴢʟᴇʀᴏᴠᴀ (@renata.nazlerova),

"Na magro tých, ktorí nás tak radi kritizujú... Predstavte si, že aj tučné ženy sa páčia. Predstavte si, že aj ženám s kilami navyše muži nadbiehajú a dvoria. Predstavte si, že aj my sme milované a obdivované. Predstavte si, že máme normálny milostný život. Myslím si, že toto je práve to, čo irituje tie osoby a ženy, ktoré píšu tie zúrivé, nenávistné komentáre. Podľa nich, ony majú všetko. Sú vyšportované, krásne vystajlované, namaľované, fantastické a ako je možné, že nejaká tučná Renáta má obdivovateľov a ona taká úžasná a štíhla ich nemá?" nechala sa vo svojom vlogu počuť Názlerová. Čo si o tom myslíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie