Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Chcela si zafarbiť ofinu na ružovo, pri pohľade do zrkadla zostala v šoku: Hotová katastrofa!
Zdielať na

Chcela si zafarbiť ofinu na ružovo, pri pohľade do zrkadla zostala v šoku: Hotová katastrofa!

Zdroj: TikTok/makeupbycourtneyangell

Sympatická vloggerka sa rozhodla trošku sa odviazať a vyskúšala si časť vlasov zafarbiť na výraznú ružovú farbu. Takýto príšerný výsledok však nečakala ani vo sne!

Mnohí z nás počas karantény a zatvorených kaderníctiev experimentovali so svojim vlasmi doma. Po zmene túžila aj táto tínedžerka, ktorej to žiaľ absolútne nevyšlo a dnes je rada, že neprišla o všetky vlasy.

Odborník vám poradí, ako sa o svoju pokožku starať v lete!

​Beauty vloggerka Courtney Angell pridáva na TikTok rôzne inšpirujúce tutoriály, no tentokrát sa podelila o svoju neúspešnú vlasovú transformáciu.

Keďže Courtney túžila po ružovej farbe na prednej časti vlasov, musela si túto časť najskôr odfarbiť, aby jej ružová farba chytila. Odfarbovač však zareagoval spolu s farbou veľmi agresívne a vlasy jej na niektorých miestach úplne zničil a spálil, píše denník The Sun.

TikTok/makeupbycourtneyangell

V pozadí videa znie pesnička „Just Just a Bad Thing“, ku ktorej Courtney zavtipkovala: „Naozaj som urobila zlú vec.“

TikTok/makeupbycourtneyangell

Video s nepodareným farbením si pozrelo vyše 200-tisíc ľudí a nešťastná mladá žena verí, že sa z jej chyby všetci poučili a nič podobné doma skúšať nebudú.

Courtney si na radu skúsenej kaderníčky nechala ostrihať hustejšiu ofinu, aby zamaskovala vypadané vlasy a vrátila im pôvodnú farbu. Pozrite sa na jej nepodarenú vlasovú premenu aj vo videu.

@makeupbycourtneyangell

And that’s on what luv? Damaged hair. ##hairfail ##bleachfail ##hairtransfomation ##foryoupage ##fyp

♬ ANTHONYYY USED MY AUDIOO - xxsophia.mexx

Súvisiace články

Najčítanejšie