Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Má zdravú pleť, zmizlo jej akné aj jazvy: Pomohla jej maska, ktorá je úplne zadarmo
Zdielať na

Má zdravú pleť, zmizlo jej akné aj jazvy: Pomohla jej maska, ktorá je úplne zadarmo

Zdroj: Profimedia

Aj keď pre mnohých je to odpudzujúce až nechutné, mnohé ženy to teraz skúšajú tiež. Boli by ste ochotné kvôli kráse vyskúšať takúto pleťovú masku?

Niektorí ľudia sú kvôli túžbe po kráse a dokonalosti ochotní robiť naozaj zvláštne veci. Ak sa vám doteraz zdala najnechutnejšia urinoterapia, pri ktorej sa ľudia liečia pitím vlastného moču, čo poviete na túto vraj liečivú pleťovú masku?

​Američanka Mary Miranda (36) prezradila metódu, vďaka ktorej má krásnu, žiarivú a najmä zdravú pleť. Po rokoch sa jej dokonca podarilo zbaviť nepekných jazvičiek po akné. Jej tip je síce úplne zadarmo, no rozhodne nie je pre každú ženu!

A teraz sa podržte! Mary používa na pleť masku z vlastnej menštruačnej krvi. Kedysi práve kvôli menštruácii trpela a trápili ju rôzne gynekologické problémy. Odkedy sa vyliečila a svoje dni má pravidelne, je to pre ňu ako veľkolepá oslava. Pravidelne si počas svojich dní dopraje takúto masku a vraj sa jej odvtedy pleť viditeľne zlepšila, píše magazín Unilad.  

Mary Miranda

Profimedia

Mary využíva menštruačnú krv okrem spomínanej masky aj na “hnojenie” kvetov a dokonca ňou aj maľuje. Zverejnením svojich rituálov sa snaží o to, aby téma menštruácie prestala byť tabu a aby ju ženy a rovnako aj muži konečne začali brať ako úplne prirodzenú súčasť zdravého života ženy.

Čo si o tom myslíte vy? Mali by ste odvahu vyskúšať si krvavú masku na vlastnej koži?

Mary Miranda

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie