Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celebritná mamička sa ostrihala a ženy ju rozniesli v zuboch: Katka, čo ti to urobil?
Zdielať na

Celebritná mamička sa ostrihala a ženy ju rozniesli v zuboch: Katka, čo ti to urobil?

Zdroj: Instagram/katka.jakes

Niektoré ženy rady experimentujú so svojimi vlasmi. Sexi tanečnica Katarína Jakeš sa konečne odhodlala k radikálnemu kroku a vypálilo to takto!

Atraktívna tanečnica Katka si užíva materskú dovolenku. Už vyše roka jej robí radosť dcérka Izabela, ktorej sa naplno venuje, no sem-tam si nájde čas aj na starostlivosť o seba.

​Jakeš roky nosila rovnaký účes - dlhé blond vlasy. Teraz sa jej zažiadalo zmeny a rozhodla sa pre radikálny krok. U celebritného kaderníka Jána Molnára si nechala ostrihať ofinu. "Dlho som váhala a neviem koľko ma tá ofina bude baviť, ale teraz som taká rada!" zverila sa na Instagrame a pridala aj fotku. Vtedy ešte netušila, čo si na margo svojho nového účesu bude musieť prečítať!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katka Jakeš (Štumpfová) (@katka.jakes),

Hoci jej vlasy mnohé ženy pochválili, našlo sa veľa takých, ktoré jej k fotke napísali naozaj nelichotivé komentáre: "To neni parochňa?", "Ofina vám robí smiešny tvar hlavy.... Podľa mňa vám nepristane ani k tvári. Bez nej to bolo stokrát lepšie", "Čo vám to urobil? Asi len zlý uhol pri fotení" - to je len časť z negatívnych komentárov. A tie Katku šokovali...

​Zdá sa, že akosi nepočítala s tým, že by sa niektorým jej ofina mohla páčiť, iným zase nie. "Ako mama na materskej, ktorá dva roky nevystrčila päty z domu, som sa rozhodla pre zmenu. Nebolo to zväčšenie pŕs ani pier, ale bola to jedna obyčajná ofina. Pre mňa to bolo veľké odhodlanie, bola som zvedavá, aké to bude. S výsledkom som bola spokojná, a chcela som si tú dočasnú zmenu užiť. Nepýtala som sa na názory, napriek tomu sa našli ženy, ktoré sa k môjmu účesu vyjadrili negatívne. Neberiem vám to, nemusí sa to páčiť každému. Ale neverím, že by ste mi to povedali do očí a neverím, že by to dobre padlo vám, keby niekto okomentoval vás, keby ste prišli od kaderníka..." vyjadrila sa na svoju obhajobu znechutená Katka. Čo si o tom myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katka Jakeš (Štumpfová) (@katka.jakes),

Súvisiace články

Najčítanejšie