Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Barbie, ktorá bývala Kenom, stále nemá dosť! Neuveríte, čo si dala dramaticky zväčšiť!
Zdielať na

Barbie, ktorá bývala Kenom, stále nemá dosť! Neuveríte, čo si dala dramaticky zväčšiť!

Bývalý britský Ken Rodrigo Alves, ktorý sa pred časom stal bábikou Barbie menom Roddy, stále pokračuje v úpravách svojho zovňajšku. Tentokrát si táto podivná figúrka nechala zväčšiť ďalšiu časť svojho tela.

​Bizarná postavička menom Roddy Alves kedysi dávno bývala celkom obyčajným Brazílčanom, kým došla k záveru, že sa túži stať umelým Kenom, verným druhom Barbie od Mattela. Po asi dvoch stovkách chirurgických zákrokov ale Rodrigo zistil, že so svojím vzhľadom nie je spokojný predovšetkým preto, že v skutočnosti túži byť Barbie a odvtedy prechádza zmenou pohlavia.

​Ako je na tom "tam dole", o tom sa nikto neodváži ani špekulovať, ale jej tvár a predovšetkým postava si prešla zmenou tak drastickou, že už by v Roddy bacuľatého Rodriga dnes nikto nespoznal. Roddyino telo musí neskutočne trpieť - pred dvoma rokmi si dala ešte ako muž napríklad predčasný vianočný darček, ktorý spočíval v liftingu pozadia (pričom zdieľala dosť drastické fotky, z ktorých bolo zrejmé, že si tento zákrok ani trochu neužíva). A ten istý zadok si teraz Roddy nechala, ako sa hovorí, prifúknuť, teda zväčšiť.

​Vzápätí svoje nové krivky hrdo predvádzala na letisku Heathrow vo Veľkej Británii. Ako sa ale razom ukázalo na sociálnych sieťach, ani so svojimi neprirodzene širokými bokmi nie je po chirurgickom zákroku celkom spokojná. Na fotkách, ktoré Roddy zdieľala na Instagrame, si totiž svoje hrboľaté pozadie ešte zväčšila a nadvihla, takže to takmer vyzeralo, ako keby si pod šaty schovala futbalovú loptu.

​Hoci sa nedalo prehliadnuť, k akej dodatočnej úprave na spomínanom zábere došlo, napríklad sa okolo nej doslova vlní podlaha, Roddyini priaznivci nešetrili lichôtkami. Skrátka ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí: inak by sa Roddy nemohla na internete pýšiť miliónom oddaných fanúšikov, čo sú jej znovuzrodením, ako sama svoju premenu nazýva, nadšení. A tlieskajú jej, aj keď je úplne evidentné, že trpí vážnou psychickou poruchou.

View this post on Instagram

Back home ?? from home ?? #jetskilife #jetsetter #gucci #beauty #lifestyle #novababy #fashion

A post shared by Roddy Alves (@rodrigoalvesuk) on

Najčítanejšie