Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kam zmizol jej nadupaný dekolt? Slávnej modelke schudnutie neprospelo, pozrite sa na tie prsia!
Zdielať na

Kam zmizol jej nadupaný dekolt? Slávnej modelke schudnutie neprospelo, pozrite sa na tie prsia!

Zdroj: Profimedia

Je zaraďovaná za najsexi ženy sveta a jej krivky dokázali rozpáliť každého muža. Na posledných záberoch to však vyzerá, že sa jej povestná iskra stratila a nielen tá...

Slávna modelka Emily Ratajkowski (29) pred pár dňami oslávila narodeniny a pri tejto príležitosti si dopriala poriadnu zmenu imidžu.

Po prvýkrát v živote si vyskúšala blond vlasy. Obrovskú zmenu fanúšikovia ocenili, pretože to ešte znásobilo jej sexepíl, krátko na to ich však zaskočili paparazzi zábery, na ktorých je sexi modelka zmenená na nepoznanie!

Takto vyzerala donedávna...

Kde jej zmizli prsia?

Emily má to šťastie, že má dokonalú súmernú a štíhlu postavu a pritom plný bujný dekolt. Aspoň tak to vyzeralo na jej šteklivých fotografiách, ktoré zverejňuje na Instagrame. Modelku dokonca často označovali za majiteľku najkrajšieho poprsia.

Pred pár dňami sa však po internete rozšírili paparazzi zábery, kde si Emily vybehla s manželom a psom po rannú kávu. Modelka si zrejme narýchlo natiahla na seba jednoduché tielko bez podprsenky a jej bujné vnady akoby sa úplne vytratili.

Emily Ratajkowski

Profimedia

Ťažko povedať, či sa modelke skutočne prsia zmenšili schudnutím, alebo si len jednoducho zabudla svoju čarovnú podprsenku. Nech je to už akokoľvek, s pár kilami navyše vyzerala rozhodne lepšie, súhlasíte? 

Emily Ratajkowski

Profimedia

Takto vyzerala ešte nedávno...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

Súvisiace články

Najčítanejšie