Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nezmierte sa s pomarančovou kožou! Tento super TRIK nedá celulitíde šancu
Zdielať na

Nezmierte sa s pomarančovou kožou! Tento super TRIK nedá celulitíde šancu

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Všimli ste si, že japonské ženy majú krásnu zdravú pokožku a vždy vyzerajú oveľa mladšie ako je ich skutočný vek? Veľmi dobre totiž vedia, že starostlivosť o svoju krásu prináša ovocie a poznajú dokonca spôsob, ako predchádzať celulitíde.

Tento nepríjemný estetický problém trápi mnoho žien a zďaleka nie len tých obéznych. S celulitídou sa úplne bežne stretávajú aj mladé štíhle dievčatá či športovkyne. Existuje veľa prostriedkov a drahých procedúr, ktoré sľubujú zlepšenie, oplatí sa však vyskúšať prírodný trik japonských žien, ktoré celutidídu vďaka nemu ani nepoznajú!

Moderátorka Katka Jesenská sa nebojí ani tvrdej driny!

​Japonský trik proti celulitíde

Celý trik spočíva v tom, že Japonky si každý večer pred sprchou masírujú na sucho pokožku celého tela masážnou kefou, špeciálne problematické partie.

Cieľom masáže je exfoliácia (odstránenie odumretých kožných buniek), stimulácia prietoku krvi v koži a hladšia a na pohľad krajšia pokožka.  

Okrem samotného boja proti celulitíde je masáž kefou výhodná aj pre zvýšené okysličovanie krvi a odvádzanie toxínov, čím sa posilňuje imunitný systém.

Ako na to?

Aby ste dosiahli hebkú pokožku bez celulitídy,  prechádzajte jemným tlakom kefou pomaly zdola nahor, čím aktivujete cirkuláciu krvi. Všetky pohyby musia smerovať k srdcu. Po suchej masáži sa osprchujte a dôkladne sa natrite spevňujúcim telovým mliekom.

Takáto masáž kefou nasucho je vhodná pre všetky typy pokožky, avšak musí byť zdravá bez vyrážok či poranení.

;

Vyskúšajte aj tento skvelý nápoj, ktorý vám pomôže v boji proti celulitíde.

Súvisiace články

Najčítanejšie