Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Od desiatich rokov si šetrila na plastiku nosa: Mala ho naozaj taký škaredý?
Zdielať na

Od desiatich rokov si šetrila na plastiku nosa: Mala ho naozaj taký škaredý?

Zdroj: instagram/meghanmurdoch

Meghan je už na prvý pohľad atraktívna mladá žena, ktorú však takmer celé dospievanie trápil práve jej nos. Jediné, po čom túžila bolo, aby jej ho plastický chirurg zmenšil.

Znie to šialene, no už v desiatich rokoch začala Meghan svoj nos nenávidieť. Ak by to záviselo od nej, okamžite by si ho dala u plastického chirurga prerobiť. Jej rodičia však boli proti a mysleli si, že je to len jej výmysel, ktorý ju po pár týždňoch prejde. 

Alena Antalová má štyri deti a nakrúcanie seriálu Jenny bolo pre ňu veľmi emotívne. Prečo? 

​Nestalo sa tak a Meghan šetrila každú jednu mincu práve na operáciu svojho nosa. V osemnástich sa jej podarilo našetriť dosť peňazí. Jej vytrvalosť napokon presvedčila aj jej rodičov, ktorí jej potrebnú sumu požičali. To však nie je všetko!

Takto vyzeral jej nos pred plastikou

Takto vyzerá jej nový nos

https://www.instagram.com/p/B8JiyDaBRE_/

https://www.instagram.com/p/B1UP04kBzuF/

https://www.instagram.com/p/Bi_4fKkDdxN/

Meghan natoľko záleží na tom, aby vyzerala dokonale, že bez mejkapu nevyjde pred dvere. Dokonca ju jej kamaráti nikdy bez mejkapu nevideli! Neuveríte, no každý deň vstával o 4.30 nad ránom, len aby si urobila perfektný mejkap a mohla medzi ľudí. Keď začala randiť s aktuálnym priateľom, trvalo pol roka, kým sa mu ukázala nenamaľovaná. 

https://www.instagram.com/p/BTi60M3gWNO/

https://www.instagram.com/p/BC_Suj5hICI/

Súvisiace články

Najčítanejšie