Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ide to aj bez strihania: Vytvorte si sexi účes s falošnou ofinou za pár sekúnd
Zdielať na

Ide to aj bez strihania: Vytvorte si sexi účes s falošnou ofinou za pár sekúnd

Zdroj: Instagram/Dianne Buswell

Ofina je skvelý spôsob, ako si zmeniť imidž, no môže nás rýchlo omrzieť a trvá to dlhý čas, kým zase dorastie. S týmto trikom môžete byť iné hneď aj bez použitia nožníc!

Priznajte sa, koľkokrát ste už zatúžili po krátkej ofine, ale mali ste obavy, či sa vám bude hodiť? Tento trik sa vám určite zapáči!

Speváčka Zuzana Smatanová priznala, čo jej v tomto období chýba najviac. ​

Vyskúšajte si falošnú ofinu

Ak vás už vás starý účes omrzel a nutne potrebujete nejaké oživenie, falošná ofina je pre vás ako stvorená. Budete vyzerať sexi a šik a pritom si vôbec nenarušíte pôvodný strih vlasov. 

Známa austrálska tanečnica Dianne Buswell sa na sociálnej sieti podelila s vlasovým trikom, ktorý používa, ak túži po príležitostnej zmene účesu. Nejde pritom o horúcu novinku, tento trik obľubujú aj mnohé celebrity ako napríklad Jennifer Lopez, Kendall Jenner, speváčka Zendaya či naša Dominika Cibulková.

Na tomto triku je najlepšie to, že nepotrebujete takmer žiadne pomôcky a podľa návodu to zvládne naozaj každý. Postačí vám hrebeň, pevná gumička do vlasov, lak na vlasy, sponky a prípadne aj žehlička na vlasy.

Vyzerá to super, čo poviete? Vyskúšajte si to podľa návodu aj vy!

@dianne_buswell_official

A change is as good as a holiday right ? Try this out no hairdresser no worries ##hairstyle ##hairhacks ##fyp ##levelup ##chopshop

♬ Divine - Alex Aster

Súvisiace články

Najčítanejšie