Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po nehode jej zostala znetvorená tvár, vyhľadala slávnych chirurgov: WAU, to je zmena!
Zdielať na

Po nehode jej zostala znetvorená tvár, vyhľadala slávnych chirurgov: WAU, to je zmena!

Zdroj: Profimedia

Zúfalá mladá žena sa odmietla zmieriť s tým, ako ju po nehode ošetrili na pohotovosti a so škaredou zjazvenou tvárou sa rozhodla obrátiť na top odborníkov. Takto vyzerá dnes!

Ordináciu chirurgov Terryho Dubrowa a Paula Nasifa navštívila Brontee, ktorá pred tromi rokmi utrpela pri autonehode vážny úraz tváre.

Ako sa vám páči nová pieseň Ondreja Kandráča?

Znetvorená vinou lekárov

„Pred tromi rokmi so sa stala obeťou dopravnej nehody, keď do mňa vrazil opitý vodič,“ spomína Brontee. „Okná sa rozbili a ja som padla na sklo priamo tvárou,“ pokračuje mladá žena.

Ešte horšiu skúsenosť, ako zo samotnej nehody, mala z pobytu na pohotovosti. Napriek tomu, že dievča silno krvácalo, v nemocnici nedokázali zohnať chirurga a tak tam musela zakrvácaná čakať niekoľko hodín. Aj to spôsobilo, že sa rany oveľa horšie hojili a tvár aj po ošetrení zostala v strašnom stave.  

Profimedia

Konečne sa môže usmievať

Brontee sa odmietla zmieriť so svojim vzhľadom a tak po čase vyhľadala známu dvojicu chirurgov, aby jej pomohli. Keď uvideli, ako ju v nemocnici “zrichtovali,” zostali šokovaní. Pokúsili sa jej tvár a nepodarené ošetrenie napraviť pomocou tuku, ktorý jej odobrali z brucha a výsledok je neporovnateľne lepší, súhlasíte?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie