Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Parišková nie je jediná: Aj tieto československé celebrity prišli pre rakovinu o vlasy
Zdielať na

Parišková nie je jediná: Aj tieto československé celebrity prišli pre rakovinu o vlasy

Zdroj: instagram/aneta_pariskova_official

Kým niektoré známe tváre zákernú chorobu pred verejnosťou taja dokým sa to dá, iné o nej otvorene hovoria. Do tej druhej skupina patrí aj Aneta Parišková, ktorá priznala, že prišla o vlasy.

Obľúbená moderátorka už nie raz dokázala, že je veľká bojovníčka a len tak ju niečo nepoloží. Sama priznala, keď jej doktori oznámili krutú diagnózu, chvíľu ju musela spracovať. Z prvotného šoku sa rýchlo spamätala a začal jej boj. 

Ako to počas karantény vyzeralo doma u Juniora? Presne takto!

O priebehu nemoci svojich fanúšikov pravidelne informuje na Instagrame, kde ju stovky ľudí podporujú a držia jej v boji palce. Práve tu Aneta oznámila, že bojuje s rakovinou, aj to, ako sa jej ju podarilo odhaliť. A práve tu svetu ukázala, že v dôsledku chemoterapie jej začali vypadávať vlasy. Aneta preto neváhala a jej manžel jej vyholil celú hlavu. "Tak už to prišlo. Dva týždne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo. Pred úplným vystrihaním sme ešte skúsili punkerský štýl," napísala Parišková k fotkám. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

Aneta nie je jediná známa tvár, ktorej lekári oznámili krutú diagnózu - rakovina. V minulosti si ochorením prešla aj Adriana Kmotríková, ktorá sa pre nádor na mozgu musela dať ostrihať. 

TV JOJ

​O svoje blonďaté vlasy prišla aj dcéra Dády Patrasovej Anička Slováčková. Tá opäť bojuje s rakovinou...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova),

Aj manažérka a najlepšia kamarátka Dary Rolins Eva Skallová opakovane bojovala s rakovinou. Žiaľ, svoj boj pred viac ako troma rokmi prehrala...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Súvisiace články

Najčítanejšie