Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kaderník Jennifer Aniston prezradil TOP triky: Vďaka nim má herečka vždy dokonalé vlasy
Zdielať na

Kaderník Jennifer Aniston prezradil TOP triky: Vďaka nim má herečka vždy dokonalé vlasy

Zdroj: Profimedia

Účes nestarnúcej hereckej hviezdy zbožňujú ženy z celého sveta. Niečo dostala do vienka, no za všetko ostatné vďačí svojmu kaderníkovi a jeho skvelým radám.

Celebritný kaderník Michael Canalé sa o vlasy Jennifer Aniston stará už neuveriteľných 24 rokov a Jen dobre vie, prečo je mu stále verná. Hoci okrem ikonického “Rachel účesu” okúsila aj rôzne iné zmeny, jedno sa nikdy nezmenilo. Jej vlasy vyzerali vždy fantasticky, boli zdravé, husté a mali dokonalú farbu.

Hosťom v Inkognite bola moderátorka Iveta Malachovská. Prekvapí vás, čo prezradila o svojom manželovi!

Top triky na krásne vlasy

Pravidelná starostlivosť

Aby jej farba vyzerala stále žiarivo, kaderník jej ich dofarbuje každých päť týždňov. Podľa potreby ich tiež podstrihne a dopraje im intenzívnu kúru. Jennifer si musí kvôli hereckým úlohám občas vlasy aj viac zosvetliť, preto je ich regenerácia ešte dôležitejšia. Herečka sa však o vlasy stará dôkladne aj sama doma.

Tajomstvo jej farby

Dôvod, prečo je jej farba vlasov taká úžasná, je ten, že nikdy nemá jednoliaty odtieň. Kaderník jej farbí vlasy po pramienkoch a strieda pritom niekoľko príbuzných odtieňov, málokedy však mala úplný blond. Jej obľúbenými odtieňmi sú skôr farby do medova, ktoré vyzerajú veľmi prirodzene a opticky jej pridávajú na objeme.

Vlastný štýl

Jennifer sa vlastne nikdy neriadi módnymi trendmi a skôr si vytvára vlastný štýl, ktorý je nadčasový, a to sa týka nielen vlasov. Radikálne zmeny pre ňu nie sú typické, aj jej vlasy prešli vždy len jemnou premenou. Možno aj to je jeden z dôvodov, prečo vyzerá stále tak mladistvo a príťažlivo, hoci oslávila už 51 rokov.

​Nedá dopustiť na silu prírody

Možno vás to prekvapí, ale Jennifer najviac verí prírodným produktom, ktoré doma pravidelne používa na svoje vlasy.

  • Základom je kokosový olej, ktorý používa na končeky vlasov a občas si ich votrie ako masku do celej dĺžky vlasov.
  • Pravidelne si vlasy oplachuje silným zeleným čajom, ktorý, ktorý vďaka panthenolu perfektne posilňuje vlasové korienky.
  • Jenn si robí aj domáce vlasové masky, za najúčinnejšie považuje tie s avokádom, či so surovými vajíčkami.
  • Na stimulovanie vlasovej pokožky používa kávovú usadeninu, ktorou si pravidelne masíruje celú hlavu, nechá krátko pôsobiť a dobre umyje. Vlasy budú nielen zdravšie, ale budú aj rýchlejšie rásť.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Súvisiace články

Najčítanejšie