Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po prsiach a nose priznala ďalšie vylepšenie: Uff, TOTO Dare nevyšlo!
Zdielať na

Po prsiach a nose priznala ďalšie vylepšenie: Uff, TOTO Dare nevyšlo!

Zdroj: Instagram

Hoci jej pomaličky ťahá na 50, Dara Rolins vyzerá fantasticky! Ako sama priznala, za dokonalým výzorom je nielen šport a zdravá strava...

Takmer vždy sa usmieva a kde sa objaví, tam z nej srší pozitívna energia. Dara Rolins je v biznise od detstva a stále sa drží na vrchole. Pre to, aby k nej ženy vzhliadali a bola pre nich vzorom, na sebe maká. 

Populárna moderátorka Aneta Parišková bojuje so zákernou nemocou a tu sú jej slová...

​Zdravo sa stravuje a cvičí najmä jógu, ktorú si zamilovala. Hoci už čoskoro oslávili svoje 50. narodeniny, asi by ste to pri pohľade na ňu nepovedali. Dara sa o seba príkladne stará a vyzerá mladšie ako mnohé jej rovesníčky. Vo viacerých rozhovoroch sama priznala, že si v minulosti dala vylepšiť prsia a niekoľkokrát nos. Raz za 3-4 mesiace jej pichnú botox medzi obočie a to je všetko. Nedávno však vyšlo najavo, že ani ona v minulosti neodolala a dala si zväčšiť svoje ústa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

To nedopadlo podľa speváčkiných predstáv. ""Ret"som si napichla RAZ v živote, mám pocit, že je to tak sto rokov dozadu, v dobe, kedy som si naivne myslela, že presne a jedine TO robí ženu sexy. Na miesto toho som chcela radšej mesiac chodiť kanálami. Veľmi zlé, neprirodzené a viem, že ma aj Matej odmietal bozkávať," priznala Dara. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Súvisiace články

Najčítanejšie