Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Túžite po krásnych a rovných vlasoch? Vieme, čo k tomu potrebujete!
Zdielať na
Krása a vlasy

Túžite po krásnych a rovných vlasoch? Vieme, čo k tomu potrebujete!

Zdroj: Shutterstock

Hovorí sa, že každá žena túži po tom, čo nemá. Pokiaľ sa narodí s rovnými vlasmi, chce kučeravé a naopak. Mať rovné a zdravé vlasy ako od kaderníka už v dnešnej dobe nie je žiaden problém.

Skúste žehličku na vlasy, ktorá ich neničí

Žehličky na vlasy zaznamenali veľký boom a začali ich vyrábať rôzne firmy. Vytvoriť si vysnívaný účes v pohodlí domova tak nikdy nebolo jednoduchšie. Ak premýšľate nad kúpou, nie je sa čoho obávať. Moderné žehličky na vlasy ich už nevysušujú a neničia tak, ako tomu bolo pred pár rokmi. Sú kvalitné, kúpiť si môžete žehličky rôznych veľkostí a typov. Zaujmú svojimi rôznymi funkciami, vďaka ktorým sa vlasy počas žehlenia nepoškodzujú a vyzerajú výborne.

Neprestane vás to baviť

Parná žehlička na vlasy sa rýchlo nahrieva a tak nemusíte pridlho čakať, môžete sa s chuťou pustiť do úpravy vlasov.  Veľmi obľúbená je napríklad žehlička Steampod od  L’Oréal Professionnel. Vďaka nej skrotíte aj nepoddajné kadere, ktoré môžete vyrovnať, no rovnako si urobíte aj romantické vlnky. Upravujete ich pomocou pary, ktorá  ochráni vašu farbu a vlasy zanecháva prirodzene lesklé, jemné a zdravé.

Shutterstock

​Môžete sa tešiť na to, že styling doma nebol nikdy jednoduchší a výsledok bude stáť za to. Vlasy budú ako koruna krásy, ktorou očaríte vo svojou okolí. K známym žehličkám patria aj tie od značky BaByliss. Upútajú cenou aj kvalitou. Napríklad BaByliss Steam Pure je parná žehlička, ktorá zanechá vaše vlasy pružné a krásne lesklé. Možno ju pritom využiť aj na vytváranie vĺn a zvlnených kadier a má funkciu ionizácie, ktorá zabraňuje vzniku statickej elektriny vo vlasoch neutralizáciou kladne nabitých iónov.

​Rovným vlasom dopomôže aj keratín

Žehlička je jednou z možností, ako sa dopracovať k rovným a zdravím vlasom. Vyskúšať však môžete aj keratín. Ten tvorí 90% každého vlasu a ak sú lámavé, poškodené, suché alebo bez lesku, pomôže im ku kráse a zdraviu. Vďaka nemu vlasy odolávajú nepriaznivému počasiu, teplu z fénu, kulmy i žehličky.

Shutterstock

Brazílsky keratín je prírodný produkt, ktorý vyrovnáva nepoddajné aj krepovité vlasy, vyživuje ich a prispieva k ich regenerácii. Používať sa môže na všetky typy vlasov, ocenia ho aj tie, ktoré sú zničené a farbené. Nájdete ho v šampónoch, kondicionéroch, maskách na vlasy alebo rôznych olejoch a sérach, ktoré vlasom vrátia lesk.

 

 

Zdielať na

Najčítanejšie