Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto popálenú modelku ešte nikto nevidel: Fíha, to sú ale odvážne zábery!
Zdielať na

Takto popálenú modelku ešte nikto nevidel: Fíha, to sú ale odvážne zábery!

Zdroj: Profimedia

Bývalá úspešná modelka a dnes moderátorka, mala perfektne naštartovanú kariéru, keď sa jej v jediný moment obrátil život hore nohami.

Katie Piper (36) bola pred jedenástimi rokmi obliata kyselinou na tvári, krku a hrudníku. Väčšina z nás by sa na jej mieste úplne zosypala, ona sa však dokázala obrátiť svoj život tým správnym a dnes dokonca inšpiruje ženy z celého sveta.

Pomsta žiarlivca

Katie bola naivné mladé dievča a začala sa stretávať s mužom, ktorý ju oslovil cez sociálnu sieť. Ten tvrdil, že sa do nej okamžite zamiloval a začal jej denne posielať stovky správ. Keď to chcela stopnúť a povedala mu, že si to nepraje a ani žiaden vzťah, zmlátil ju a znásilnil.

Katie sa bála a radšej to na polícii nenahlásila, ale to ešte netušila, že pomsta za odmietnutie bude pokračovať. Jedného dňa k nej pristúpil cudzí muž a vylial jej do tváre kyselinu, ktorá jej behom pár sekúnd znetvorila tvár, krk aj časť hrudníka. Neznámy muž bol komplicom jej priateľa, s ktorým sa rozišla. Polícia ich neskôr oboch zatkla.

Najväčšia bojovníčka

Katie sa v jednom momente zrútil celý svet, vytrpela si šialenú fyzickú aj psychickú bolesť, napriek tomu sa nikdy nevzdala a hneď ako to bolo možné, začala sa zaujímať o to, ako by sa mohla dať aspoň čiastočne do poriadku.

Má za sebou viac ako 200 zákrokov, je šťastne vydatá za Richarda Suttona, s ktorým má dve dcérky - Penelope (2) a Belle (6). Katie sa dnes venuje najmä nadácii, ktorú založila na pomoc popáleným ľuďom.

Katie nedávno prekvapila svojich fanúšikov, keď pre Harper´s Bazaar nafotila sériu sexi snímok, na ktorých vyzerá naozaj skvelo.

Klobúk dole pred touto silnou ženou, držíme jej palce!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa K A T I E P I P E R (@katiepiper_),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa K A T I E P I P E R (@katiepiper_),

Súvisiace články

Najčítanejšie