Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodičia sú zdesení vzhľadom svojej dcéry: Neuveríte, ako sa za pár rokov zmenila
Zdielať na

Rodičia sú zdesení vzhľadom svojej dcéry: Neuveríte, ako sa za pár rokov zmenila

Zdroj: Profimedia

V priebehu deviatich rokov sa stal z tejto mladej ženy úplne iný človek. Keď uvidíte, ako vyzerá teraz, určite vás prekvapí, že je mamičkou troch detí!

Michelle ‘Mikki’ DiDonato (32) z Floridy si nechala urobiť prvé tetovanie keď mala 21 rokov a práve sa stala dvojnásobnou mamičkou. Dnes má už tri veľké deti a tetovaní toľko, že ich nedokáže ani spočítať. Kým ona sa cíti šťastná a tetovaním sa začala aj živiť, jej rodičia sa s jej výzorom zmierujú len veľmi ťažko.

Mikki má za sebou ťažkú a pestrú minulosť. Prežila niekoľko búrlivých vzťahov a bola závislá na drogách. Našťastie, podarilo sa jej nakopnúť, dnes má nového muža, s ktorým prevádzkuje tetovací salón a tri deti z predchádzajúceho vzťahu.  

Práve jej súčasný manžel Chris ju zasvätil do tetovacieho umenia a opravil jej aj niekoľko nevydarených keriek na tele. Otec Michelle sa však na neho veľmi hneval a obvinil ho, že mu dcéru mení na komiksovú postavičku. Nakoniec sa však s ich spoločnou záľubou ako tak zmieril a pomohol im dokonca rozbehnúť vlastné tetovacie štúdio.

Profimedia

"Naozaj netuším, koľko tetovaní mám. Možno jedného dňa sa pokúsim ich spočítať, ale je to takmer celé moje telo, “ hovorí Mikki a dodáva, že na tvári už ďalšie tetovania neplánuje.

Mladá mamička tvrdí, že jej deti (13, 11 a 9) sú na jej vzhľad úplne zvyknuté a jej potetované telo vôbec neriešia. „Som pre nich jednoducho mama,“ dodáva Mikki, ktorá s ozdobovaním svojho tela ešte ani náhodou neskončila.

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B8jWTgEAdsD/

https://www.instagram.com/p/B3W1N-Ig4Yz/

https://www.instagram.com/p/Bzy7FVkAl0E/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie