Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plastiku a botox nepotrebuje: Julia Roberts odhalila tajomstvá jej prirodzenej krásy
Zdielať na

Plastiku a botox nepotrebuje: Julia Roberts odhalila tajomstvá jej prirodzenej krásy

Zdroj: Profimedia

Málokto by pri pohľade na jej tvár a telo hádal jej skutočný vek. Ako jedna z mála však chirurgické vylepšenia a zákroky odmieta a roky verí svojim osvedčeným beauty rituálom.

Julia Roberts patrí medzi stálice filmového plátna a hoci má už 52 rokov, je stále nielen krásna ale aj veľmi žiadaná. Na rozdiel od mnohých iných, pôsobí absolútne prirodzene a svoj vek “nosí” s gráciou.

Za jej presláveným úsmevom, štíhlou postavou a pleti s minimom vrások sa skrýva nielen dôsledná starostlivosť a zdravý životný štýl, ale aj harmónia a rovnováha. Nie nadarmo sa päťkrát stala najkrajšou ženou sveta.

“Všetko, čo robíte, robte s mierou a budete šťastní aj krásni!” tvrdí Julia. A toto sú tajomstvá jej krásy, ktoré dodržiava celé roky.

Starostlivosť o pleť

Herečka má nádhernú pleť s minimom vrások a nezabúda sa o ňu pravidelne starať, ale na druhú stranu to so starostlivosťou nepreháňa. Nikdy nejde do postele bez dôkladného odlíčenia, používa kvalitné hydratačné séra, chráni svoju tvár proti slnečnému žiareniu kvalitnými opaľovacími prípravkami a pravidelne si premasťuje aj svoje pery.

Starostlivosť o vlasy

Niekedy ich má rovné, inokedy zvlnené, sem tam zmení aj strih a farbu. Na čom si však naozaj zakladá, je to, aby boli vždy dostatočne hydratované, nelámali sa a nevyzerali sucho. Preto často používa masky na vlasy a v jej kozmetickej výbave by sme tiež našli veľa prírodných olejčekov, ktoré si pravidelne nanáša na končeky. Vlasy takto vyzerajú nielen zdravšie, ale aj lepšie držia tvar účesu.

https://www.instagram.com/p/BuT1aa9H-Y9/

Hebké ruky

Rovnako ako sa Julia stará o svoju pleť, nezabúda ani na svoje ruky, ktoré často prezradia skutočný vek. A aké je jej tajomstvo? Olivový olej! Pravidelne s ním maže nielen ruky, ale aj celé telo a vďaka tejto ingrediencii je jej pokožka krásne hebká a vyživená.

Nezabúda na svoje telo

Julia je štíhla ako prútik. Za to môžu nielen genetika, ale aj pravidelný pohyb a proteínová diéta. Konzumuje veľa zeleniny, kuracieho mäsa, miluje lososa a na raňajky si väčšinou dáva domácu granolu s gréckym jogurtom, malinami a čučoriedkami. Okrem toho tiež miluje pohyb, štyrikrát týždenne cvičí jogu. To sa odráža nielen na jej tele, ale dostáva sa vďaka nej aj do psychickej pohody.

https://www.instagram.com/p/BkgBzkvB4QS/

Prirodzený make-up

Herečka nepatrí medzi ženy, ktoré by svoju tvár zvýrazňovali hrubou vrstvou líčidiel. Naopak, rada vyzdvihuje prirodzenosť. Preto ju ani na červenom koberci neuvidíte v krikľavých farbách a výraznom líčení. Rada podčiarkuje svoje prednosti, tými sú jednoznačne jej veľké plné pery. Väčšinou volí jemné a prirodzené odtiene, ktoré akurát vylepšia ich tvar.

Proti veku nebojuje

Toto je pravdepodobne najdôležitejší Juliin tip na krásu. Byť v rovnováhe so sebou, svojím vzhľadom a vekom. Julia vie, že vrásky časom pribúdajú. Namiesto toho, aby sa stresovala (a výsledkom je stále viac vrások), herečka si užíva každú sekundu, ktorú má so svojimi blízkymi a starnutia sa nebojí.

https://www.instagram.com/p/BpztjIXAi34/

Súvisiace články

Najčítanejšie