Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Väčšie pery bez chirurgických zákrokov? Kylie Jenner TO zvládne za menej ako minútu
Zdielať na

Väčšie pery bez chirurgických zákrokov? Kylie Jenner TO zvládne za menej ako minútu

Zdroj: Instagram

Hoci sú mnohí presvedčení, že za jej krásou sú desiatky kozmetických úprav a vylepšení, ona tvrdí, že si pomáha skôr šikovnými beauty trikmi. Toto je jeden z nich!

Kylie Jenner (22) je známa reality star ale tiež úspešná podnikateľka v kozmetickom priemysle a aj preto si na dokonalý vzhľad skutočne potrpí. V najnovšom videu potešila všetky fanúšičky, ktoré túžia po plnších a zvodných perách a ukázala im, ako tento efekt ľahko dosiahnuť aj bez návštevy beauty kliniky.

Sledujte skvelý seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!

Väčšie pery za pár sekúnd

Kylie nikdy nepriznala, či si pery niekedy nechala zväčšiť aj pomocou kyseliny hyalurónovej, ale tvrdí, že väčšie a plnšie pery si dokáže vyčarovať jednoduchými trikmi v líčení.

V najnovšom videu na Instagrame ukázala presný postup, ako sa jej to darí a vystačí si pri tom s tromi základnými produktmi – kontúrovacou ceruzkou, rúžom a leskom.

Je vidieť, že Kylie to so šminkami naozaj vie a správnym spôsobom líčenia si skutočne vyčarovala mega veľké a plné pery. Celá paráda jej pritom trvala menej ako 60 sekúnd.

Ktovie, či to takto dokonalo vyzerá aj v skutočnosti, alebo je toto iba ďalší super ekekt dosiahnutý filtrami a photoshopom...

https://www.instagram.com/p/B8pdK6mnBeu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Súvisiace články

Najčítanejšie