Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Popálenej Týnuš vyčítajú, že je tučná: Jej odkaz neprajníkov odrovná
Zdielať na
Krása a vlasy

Popálenej Týnuš vyčítajú, že je tučná: Jej odkaz neprajníkov odrovná

Zdroj: instagram/tresnickova

Populárna česká vlogerka Týnuš Třešničková vytrela zrak všetkým neprajníkom, ktorí sa neustále navážajú do jej hmotnosti. Ženy jej za túto fotku tlieskajú!

Mladá tmavovláska si prešla hotovým peklom! Nie je to tak dávno, čo sa liečila z ťažkých popálenín, ktoré utrpela počas dovolenky v Turecku. Bolesti ju na dlhé mesiace pripútali na lôžko a kráska je dnes šťastná, že sa z ohnivého hororu tak rýchlo pozbierala.

Tešíte sa už na nový seriál Bola raz jedna škola, ktorý uvidíte už čoskoro na JOJ-ke?

​Napriek tomu jej mnohí fanúšikovia neustále vyčítajú, že má pár kíl navyše a už nie je štíhla, ako to bolo pred nehodou. Hoci Týnuš podobné poznámky doteraz prehliadala, povedala si dosť! "Pribrala si, objavuje sa teraz často pod fotkou. ´Si strašne chudá´ ako anorektička, navážali sa do mňa pred 2 rokmi. Po tom, čo mi moje telo každý deň super slúži a dokázalo sa zahojiť z ťažkých popálenín, ma tieto komentáre o hmotnosti nebavia. Ideálna postava neexistuje, najdôležitejšie je, cítiť sa vo svojom tele dobre a starať sa o neho. Pravda je, že váhu mám už pár rokov takmer tú istú (myslím to číslo). Na mojom tele sa iba podpísali mesiace strávené v nemocnici a trochu rozhádzaný metabolizmus zo všetkých tých liekov..." vyznala sa Češka. To, že je so svojím telom spokojná, podčiarkla aj fotkou v nohavičkách. Ak má byť toto tučná žena, tak niečo so svetom nie je v poriadku. Nemyslíte si?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“Přibrala jsi”, objevuje se občas teď pod fotkou. “Jsi strašně vyhublá, jako anorektička”, naváželi se do mě před 2 roky. Po tom, co mi moje tělo skvěle slouží každý den a dokázalo se zahojit z těžkých popálenin, mě tyhle komentáře o váze prostě nebaví. Ideální postava neexistuje, nejdůležitější je, cítit se ve svém těle dobře a pečovat o něj. Pravda je, že váhu mám už pár let téměř stejnou (myslím to číslo, váha od @xiaomiczech je nová!?) Jen se na těle podepisuje několik měsíců v nemocnici a trochu rozházený metabolismus ze všech těch léků, které mi dávali. Takže plán je, zas tak moc to nehrotit, začít se víc hýbat a pomoct tělu trochu vyplavit všechno to špatné?? Jo a omezit mekáč!?

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Takto vyzerala pred nehodou

Zdielať na

Najčítanejšie