Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cítila sa škaredá a zakríknutá, prešla kompletnou premenou: Neuveríte, ako vyzerá teraz!
Zdielať na

Cítila sa škaredá a zakríknutá, prešla kompletnou premenou: Neuveríte, ako vyzerá teraz!

Zdroj: Profimedia

„Život je príliš krátky na to, aby sme boli smutní kvôli svojmu vzhľadu,“ myslí si mladá žena, ktorá vďaka desiatkam zákrokov úplne zmenila svoj vzhľad aj život.

Tessa Texas (29) zo Švédka bola sympatické mladé dievča, no ona si tak nepripadala. Cítila sa škaredo a neatraktívne a jej snom bolo dosiahnuť dokonalý vzhľad, ako keď sa v mobilnom telefóne upraví pomocou filtrov a aplikácií.

V seriáli Nový život sa objavila aj Eva Máziková. Tá úloha jej sadla ako uliata, čo poviete? Nenechajte si ujsť ďalšie časti v utorok až štvrtok o 20:35 na JOJke!

Zbohom, sivá myška

Tessa, ktorú dnes vďaka novému vzhľadu živí aj fotenie aktov, si začala postupne plniť svoj sen a takmer každú časť svojej tváre aj tela začala vylepšovať pomocou plastických zákrokov a rôznych procedúr.

Na vylepšenia doteraz minula okolo 60-ticíc eur. Nechala si upraviť prsia, zadok, podstúpila liposukciu, pravidelne chodí na botox, výplne má aj v lícach a chystá sa aj na odstránenie niekoľkých rebier kvôli užšiemu pásu a naplánované má aj ďalšie korekcie na tvári, píše denník TheSun.  

Z Tessy je dnes úplne iná osoba nielen čo sa vzhľadu týka, ale tvrdí, že sa úplne zmenila aj jej osobnosť. „Plastické operácie mi veľmi pomohli. Cítim sa úžasne a sebavedomo,“ dodáva mladá žena, ktorá si vraj kvôli novému vzhľadu našla nielen atraktívnu prácu, ale aj manžela.

Čo na túto šialenú premenu hovoríte vy?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B30BrHzhccm/

https://www.instagram.com/p/BkvEQchnYxZ/

https://www.instagram.com/p/B62AgGRhGzf/

https://www.instagram.com/p/BxcSZOOI4SZ/

Súvisiace články

Najčítanejšie