Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Obľúbený retro účes je späť: Takto ho nosia celebrity, vyskúšajte si to aj vy
Zdielať na

Obľúbený retro účes je späť: Takto ho nosia celebrity, vyskúšajte si to aj vy

Zdroj: Instagram

Účes, ktorý si v deväťdesiatych rokoch vyskúšala snáď každá žena je opäť v hre. Známe krásky si ho zamilovali a úplne jednoducho si ho môžete vyčarovať aj vy.

Trendy sa neustále vracajú a týka sa to nielen módy v oblečení, ale napríklad aj účesov. Na tento si určite väčšina z vás pamätá a ak patril k vašim obľúbeným, určite vás poteší, že je aktuálne zase trendy.

Mnohé celebritné dámy sa s týmto účesom predviedli aj na červenom koberci...

​Jednoduchý a sexi

Vyčesaný drdol so spustenými pramienkami okolo tváre bol jeden z najhorúcejších trendov deväťdesiatych rokov a znovu sa hlási o slovo! Inšpirujte sa u celebrít, ktoré si ho vyčesali dokonca aj na červený koberec.

To, že sa tento retro účes vo veľkom vracia do módy, potvrdili aj mnohé známe krásky. Jennifer Lopez, Margot Robbie či Elisabeth Moss si ho zvolili na odovzdávanie SAG Awards minulý týždeň, speváčka Dua Lipa mala tento účes na odovzdávaní cien Grammy.

Ak sa vám variant s drdolom až tak nepozdáva, môžete si vyčesať aj vysoký konský chvost. Podstatné je, aby vám pramienky lemovali tvár. Také jednoduché a výsledok je super, čo poviete? Vyskúšate si ho tiež?

https://www.instagram.com/p/B7hvBdwpDrO/

https://www.instagram.com/p/BiPqHlQg6ir/

https://www.instagram.com/p/B72yUdiB_Zz/

https://www.instagram.com/p/B7bDDi3gg82/

https://www.instagram.com/p/B0Q9odLhtVO/

https://www.instagram.com/p/B4DFIWRnPL3/

https://www.instagram.com/p/B8PCeBZp9cR/

Súvisiace články

Najčítanejšie