Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V mladosti bola hanblivá, dnes je hviezdou Instagramu: Táto modelka očarí aj vás
Zdielať na

V mladosti bola hanblivá, dnes je hviezdou Instagramu: Táto modelka očarí aj vás

Zdroj: Profimedia

Niekto dostane v päťdesiatke krízu stredného veku a niekto začne úplne nový a oveľa vzrušujúcejší život. Táto žena vás presvedčí, že vek je len číslo a človek môže byť šťastný a spokojný aj na dôchodku!

Šarmantná Nikki Redcliffe je úspešnou podnikateľkou a pracuje aj ako modelka, na čom by nebolo nič zvláštne. Ona však svoju modelingovú kariéru začala až po päťdesiatke!

Aj herečka Zdenka Studenková vyzerá stále výborne!​

Zrelá britská modelka má dnes 62 rokov a život, ktorý si vychutnáva plnými dúškami. Nemá dokonca problém ani s fotografiami v spodnej bielizni či plavkách, pritom keď bola o polovicu mladšia, bolo veľmi plachá a chýbalo jej sebavedomie.

Nikdy nie je neskoro!

Nikki začala až v päťdesiatke rozvíjať svoj jedinečný štýl potom, čo sa odklonila od módnych trendov a zistila, že žiadne obchody nevyhovujú jej individuálnemu vkusu.

Zrelá modelka odmieta plastiku a estetické zákroky a namiesto toho, aby sa snažila vrátiť čas, prijala cestu starnutia. Začala zverejňovať fotografie svojho šatníka v štýle vintage na Instagrame a veľmi rýchlo si získala tisíce fanúšikov. Pred niekoľkými rokmi ju oslovila modelingová agentúra, s ktorou podpísala zmluvu a odvtedy robí modeling na čiastočný úväzok.

"Ako mladá som mala menej sebavedomia a môj život bol pod väčším tlakom, ktorý som nemohla kontrolovať - kvôli práci, deťom, rodine, manželovi atď... Starnutie je podľa mňa veľmi oslobodzujúce. Milujem slobodu a nezávislosť, ktorú teraz mám. Môžem si robiť, čo chcem, nosiť, čo chcem, byť človekom, ktorým chcem, " povedala charizmatická modelka, ktorá sa stala vzorom pre mnohé ženy.

Nikki neznáša upravované fotografie a rôzne skrášľovacie filtre, „Nikdy som nemala potrebu retušovať si vrásky a nedokonalosti. Veď ani v reálnom živote ich neschovám. Nesnažím sa vyzerať nasilu mladšie. Iba chcem vyzerať ako najlepšie sa to dá, bez ohľadu na môj vek,“ dodáva. 

Perfektná je, čo poviete?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B4koiaoFrFT/

https://www.instagram.com/p/B4A8nxzFNJ9/

https://www.instagram.com/p/B0eCR97lhw5/

https://www.instagram.com/p/Bz-wxafFpze/

https://www.instagram.com/p/BvwyCjrhrt8/

https://www.instagram.com/p/BlQyz9nnHUE/

https://www.instagram.com/p/BkdS7j-n-Wm/

Súvisiace články

Najčítanejšie