Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Silvia Kucherenko priznala plastiku nosa: Takýto raťafák jej pred rokmi zdobil tvár
Zdielať na

Silvia Kucherenko priznala plastiku nosa: Takýto raťafák jej pred rokmi zdobil tvár

Zdroj: Instagram

Mnohí muži ju považujú za stelesnenie ženského ideálu krásy a desiatky ženy by sa jej chceli podobať. Silvia Kucherenko je svojská a má sebavedomia na rozdávanie. Aj preto sa nehanbí prezradiť, čo si na sebe dala vylepšiť.

Preslávili ju mäsité pery aj štíhla postavička, pre ktorú nemusí veľa robiť. Silvia Kucherenko sa netají ani tým, že si na sebe dala zmeniť to, čo sa jej nepáčilo. 

Na obrazovke JOJ-ky už čoskoro štartuje nový seriál Bola raz jedna škola a tu je jeho zvučka

​Dlho sa špekulovalo práve o jej nose, ktorý už na prvý pohľad vyzerá príliš dokonale. Teraz modelka priznala farbu a opísala, ako k nemu prišla. "Dala som si robiť nos, lebo sa mi môj jednoducho nepáčil a stále, keď je možnosť dať si zmeniť to, čo vám robí “vrásky “ na čele, tak prečo nie... (nebola to lacná záležitosť, stál cca 6000€ možno aj 7000€, fakt si cenu už presne nepamätám), ale hľadala som veľmi dôsledne, lebo nos je najdominantnejšia črta tváre a keď sa “pokazí “, tam už veľa nenarobíte... Robili mi ho vo Viedni (lekár cestuje po celom svete a špecializuje sa na rhynoplastiku svetovým celebritám), tak toľko moje odporúčanie...  Ak sa vám niečo na sebe nepáči, napreduje a zmeňte to... Nečakajte, kým vám okolie dá “povolenie “ ! Či ide o postavu, život akým žijete, vlasy, nos atď..." vyznala sa Silvia. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Myslím si , že mať spravený nos v dnešnej dobe je úplne normálne ( ak s tvarom nosa nie ste spokojné) denne mi píšete , či mám robený nos , kde som si ho dala robiť , ak áno .. dala som si robiť nos , lebo sa mi môj jednoducho nepáčil a stále , keď je možnosť dať si zmeniť to , čo Vám robí “vrásky “ na čele tak prečo nie ... ( nebola to lacná záležitosť , stal cca 6000€ možno aj 7000€ fakt si cenu už presne nepamätám ) ale hľadala som veľmi dôsledne , lebo nos je najdominatnejšia črta tváre , a keď sa “pokazí “ tam už veľa nenarobíte ... robili mi ho vo Viedni ( lekár cestuje po celom svete a robí , špecializuje sa na rhynoplastiku - svetovým celebritám ) tak toľko moje odporúčanie ... nehovorím , že máte ísť k nemu , ale zvážte , kam pôjdete a hlavne , keď to máte v hlave choďte ? ( inak tá prvá foto je otrasná tmavé vlasy , len na je tam super vidieť nos ??) a v podstate to je taký motivačný post pre vás , že ak sa Vám niečo na sebe nepáči napreduje a zmeňte to ... nečakajte kým , Vám okolie dá “povolenie “ ! Či ide o postavu , život akým žijete , vlasy, nos atd...

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Kucherenko (@official_silviakucherenko),

Súvisiace články

Najčítanejšie