Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Charlize Theron zaujala outfitom aj účesom: TEN detail vo vlasoch si všimli všetci!
Zdielať na

Charlize Theron zaujala outfitom aj účesom: TEN detail vo vlasoch si všimli všetci!

Zdroj: Profimedia

Éterická herečka je ozdobou snáď každej spoločenskej udalosti a jej výnimočná krása sa ani tentokrát nedala prehliadnuť. Čo poviete na jej celkový look?

V americkom Los Angeles sa konal galavečer SAG Awards 2020, ktorý už tradične načrtáva zoznam víťazov prestížnych Oscarov, ktorých tento rok udelia v nedeľu 9. februára, takisto v Los Angeles. Na slávnostnom podujatí nechýbali známe celebritné krásky v oslnivých róbach, medzi nimi aj neprehliadnuteľná Charlize Theron.

Ktorá hollywoodska kráska zažiarila podľa vás najviac?

Charlize Theron (44) si na tento výnimočný večer zvolila model Givenchy Haute Couture, ktorý pozostával z trblietavého strieborného topu a dlhej čiernej sukne, ktorá odhaľovala nielen jej krásne nohy, ale aj časť bruška. Herečke stačil iba minimalistický mejkap a vyzerala neuveriteľne sexi. 

Charlize Theron

Profimedia

​Čo to má vo vlasoch?

Pozorným fanúšikom hviezdnej herečky neunikol detail, ktorý zdobil jej hladký krátky účes. V cestičke vo vlasoch sa jej totiž trblietal diamantový náramok.

Profimedia

​Mnohí to považovali za efektný nápad, ako urobiť z jednoduchého účesu slávnostný look, ale Charlize prezradila, že to bola finta, ako zamaskovať jej výrazné odrasty, ktoré si už nestihla dať dofarbiť.

Aj svetové celebrity sú len obyčajné ženy s problémami, aké máme všetky! Kaderníkovi za super nápad dávame palec hore!

https://www.instagram.com/p/B7i3B6FgG9X/

https://www.instagram.com/p/B7iXhxuCIXX/

Takto vyzerajú nominácie na 92. ročník udeľovania Oscarov, Charlize Theron je nominovaná za najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe vo filme Bombshell.

Súvisiace články

Najčítanejšie