Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
61-ročná mama Kucherenko vyvolala ošiaľ: TOTO má byť babička?
Zdielať na

61-ročná mama Kucherenko vyvolala ošiaľ: TOTO má byť babička?

Zdroj: Instagram

Klan Silvie Kucherenko je plný krásnych žien, za ktorými sa otočí nejeden muž. Teraz je jasné, po kom modelka zdedila krásu!

Niekto jej plné pery zbožňuje, iní sa jej pre ne vysmievajú a nadávajú jej do káčerov. Silvia sa však už roky nezaoberá tým, kto si o nej čo myslí a vyzerá presne tak, ako sa jej páči. Isté je, že patrí medzi najzaujímavejšie Slovenky, ktoré okolo seba vedia vyvolať rozruch. 

Ako sa vám páči Helena Krajčiová v seriáli Nový život? 

​Pred pár dňami tak urobila, keď na Instagrame zverejnila fotografiu svojej 61-ročnej mamy Moniky. Pri pohľade na ňu by ste jej spomínaný vek len ťažko hádali, pretože vyzerá aj o 15 rokov mladšie! Monika dbá na to, ako vyzerá a je to aj vidieť! V jej veku by nejedna žena chcela rovnako vyzerať. Čo všetko pre seba robí? "Dcéra ma niekedy objedná na masáž tváre, inak kozmetické salóny nenavštevujem. Raz do roka zájdem na botox. Myslím si, že v dnešnej dobre je to normálne. V mojom veku by som mohla chodiť aj častejšie na všelijaké procedúry, ale vrásky patria k žene v mojom veku."

mama silvie kucherenko

Instagram/gikamonika

mama silvie kucherenko

Instagram/gikamonika

​Ak by ste si mysleli, že za jej stále krásnou tvárou sú plastiky, ste na omyle! Monika si pred rokom dala upraviť viečka a to je všetko. Dôkazom je aj fotka z mladosti, na ktorej má len 16 rokov a vyzerá takmer rovnako ako dnes. "Dnešná doba je úžasná v tom, že žena môže v každom veku vyzerať krásne," dodala Monika.

mama silvie kucherenko

Instagram/gikamonika

Súvisiace články

Najčítanejšie