Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako dnes vyzerá žena, ktorá sa 7 rokov neholila? Takto sa predviedla na svojej svadbe!
Zdielať na

Ako dnes vyzerá žena, ktorá sa 7 rokov neholila? Takto sa predviedla na svojej svadbe!

Zdroj: Profimedia

Tvrdí, že odkedy si prestala odstraňovať ochlpenie na svojom tele, cíti sa oveľa slobodnejšie. Názor nezmenila ani na vlastnej svadbe a je na svoje rozhodnutie hrdá!

Katrina Hendrix (28) z Ruska si necháva rásť prirodzené ochlpenie na celom tele už dlhých sedem rokov a vôbec sa tým netají! Chlpaté nohy si dokonca vystrčila aj zo svojich svadobných šiat.

Aké procedúry má v pláne absolvovať priateľka fešného bývalého hokejistu Valábika?

Kašle na názory ostatných

Nohy, podpazušie aj oblasť bikín. Tam všade má Katrina ochlpenie, ktoré si jedného dňa prestala holiť a cíti sa vraj oveľa slobodnejšie.

Najťažšie pre ňu nebolo naučiť sa žiť s chlpmi, ale práve negatívne reakcie okolia. V rozhodnutí dať holeniu stop, ju na začiatku nepodporila ani vlastná mama a nazývala ju nechutnou. Dnes ju už neprehovára a akceptuje ju takú, aká je.

Profimedia

Katrina mala obavy, či si kvôli ochlpeniu nájde lásku, ale zistila, že existujú muži, ktorým to vôbec neprekáža. Dnes je už šťastne vydatá a chlpaté nohy si zvečnila dokonca aj v svadobných šatách. Jej manžel síce nie je fanúšikom neholenia, ale jej rozhodnutie rešpektuje a má ju rád takú, aká je.

Profimedia

Katrina sa priznala, že kvôli chlpatým nohám ju ľudia často nazývajú šialenou feministkou, alebo si myslia, že sa o seba nestará. Mladá žena v tom ale má jasno.

“Každý z nás má právo vyzerať ako chce a ako sa dobre cíti. Ja sa bez holenia cítim voľne a slobodne. Nechcem byť závislá na trendoch a názoroch iných ľudí. Odmietam sa podriaďovať týmto štandardom krásy…” cituje Katrinu denník The Sun.

Čo si o jej rozhodnutí myslíte vy? Mali by ste odvahu vyskúšať to tiež?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie