Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tínedžerka túžila po tom, čo chcú mnohé jej rovesníčky: Jej HOROROVÉ FOTKY sú len pre silnejšie povahy
Zdielať na

Tínedžerka túžila po tom, čo chcú mnohé jej rovesníčky: Jej HOROROVÉ FOTKY sú len pre silnejšie povahy

Zdroj: facebook/Lauren Jade Winstanley

Krásna 18-ročná Lauren si prešla peklom a svojím príbehom chce varovať ostatné ženy, aby nedopadli ako ona! Jej fotky vydesia aj dospelých.

Lauren zatúžila po väčších perách, no dlho váhala, či si ich má dať napichať. Mnohé jej kamarátky tento pomerne jednoduchý skrášľovací zákrok podstúpili a nikdy sa im nič nestalo. Preto sa ho aj ona rozhodla absolvovať. 

Aké majú plány do budúcnosti členovia kapely Hex?

​Navštívila istú kozmetičku, ktorá jej pery aj za necelých 200 eur napichala. Lauren sa však z nich dlho netešila. Okamžite po zákroku jej opuchli, no kozmetička ju ubezpečila, že je to normálne a opuch zmizne. To sa však nestalo!

Lauren pred zákrokom

Pery sa jej zväčšovali a veľmi boleli. Tá bolesť bola taká neznesiteľná, že musela ísť na pohotovosť. Stadiaľ ju s liekmi postali domov. Jej stav sa však nezlepšoval a nakoniec si musela zavolať záchranku. Tam ju museli okamžite operovať, keďže sa jej pery zapálili. Dokonca hrozilo, že o ne príde! Celý týždeň strávila v nemocnici, kde ju dali dokopy... Dodnes si necíti časť spodnej pery... "Svoj príbeh som zverejnila preto, lebo chcem ostatné ženy varovať, aby nedopadli ako ja," napísala na facebooku a pridala aj svoje fotky, ktoré ako odstrašujúci príklad. 

Súvisiace články

Najčítanejšie