Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tohto chalana dnes nikto nespoznáva: Nepochopíte, že sa nechal takto zhovadiť
Zdielať na

Tohto chalana dnes nikto nespoznáva: Nepochopíte, že sa nechal takto zhovadiť

Zdroj: Profimedia

Mladý Brit je už niekoľko rokov posadnutý ženskými celebritami a tiež plastickými zákrokmi, vďaka ktorým si vraj buduje svoju jedinečnosť.

James Holt (26) začal so skrášľujúcimi procedúrami a plastickými zákrokmi pred ôsmimi rokmi a priznáva, že „tvarovanie“ vzhľadu sa stalo jeho koníčkom a závislosťou.

Takto vyzeral v minulosti...  

Profimedia

Mladý muž je závislý na botoxe, nechal si upraviť lícne kosti, čelusť, pery, nos, dokonca aj pozadie. Za zákroky minul už viac 50-tisíc libier a to vraj ešte ani zďaleka neskončil.

Kým v minulosti ho doslova fascinoval klan sestier Kardashianiek a túžil sa na ne podobať, teraz konkrétny vzor nemá, mení sa totiž každou plastickou operáciou.

Aj vy sa pýtate, kde berie taký mladý muž toľko peňazí? Netají sa tým, že si zarába fotením odvážnych a nahých záberov, za ktoré mu istá komunita mužov kráľovsky platí. Jeden bohatý „klient“ mu dokonca zaplatil box party v hodnote 6-tisíc libier, kde si mohol zavolať svojich priateľov. Niektorí muži ho okrem peňazí často obdarúvajú aj darčekmi v podobe mejkapu a šminiek, dostáva aj parochne, príčesky či luxusné lodičky.  

Dnes si James hovorí Sofia Lips a takto vyzerá...

Profimedia

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BuzAcI4FJG7/

https://www.instagram.com/p/BwVEIeXlcjk/

Súvisiace články

Najčítanejšie