Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako si ju češete vy? TOTO o vás prezradí cestička vo vlasoch
Zdielať na

Ako si ju češete vy? TOTO o vás prezradí cestička vo vlasoch

Zdroj: Pixabay.com

Správne učesaná cestička vo vlasoch dokáže na žene vyzdvihnúť to, čo je na nej pekné. Vedeli ste však, že nie je vôbec jedno, na ktorej strane ju nosíte?

Niekto si ju češe vpravo, niekto vľavo a niektoré ženy zase na stred. Hoci ju každá nosí inak, jedno je isté - ak si cestičku nejako začneme česať, pravdepodobne pri rovnakom spôsobe niekoľko rokov zotrváme. Myslíte si, že to len zo zvyku? 

Najlepšie talenty zažijete každú sobotu v šou Česko Slovensko má talent na JOJ-ke!

​Kým niektorí ľudia tvrdia, že áno, nájdu sa odborníci, ktorí sú presvedčení, že strana, na ktorú si cestičku češete odráža to, akí v skutočnosti sme. Platí to aj u vás?

Cestička vľavo

Nosia ju cieľavedomé ženy, ktoré chcú v živote niečo dokázať a idú si za svojím cieľom. Sú inteligentné a väčšinou zastávajú riadiace funkcie v práci.

zena vlasy

Pixabay.com

​Cestička vpravo

Ste veľmi citlivá duša a ľudia sa vám radi zdôverujú práve preto, lebo ich dokážete pochopiť. Musíte mať vždy na pamäti, že nemôžete pomôcť všetkým! V živote sa až príliš riadite srdcom a nie rozumom... Na druhej strane je to práve vaše voľnomyšlienkárstvo a kreativita, ktorá sa priateľom na vás páči. 

zena vlasy

Pixabay.com

​Cestička na stred

V živote ste si našli rovnováhu, ktorá vám vyhovuje a ste mimoriadne vyrovnaná osoba. Na ľudí pôsobíte dôveryhodne, slušne a úprimne.

Pixabay.com

​Nepravidelná cestička

Viete sa ľahko prispôsobiť okolnostiam, ktoré sa vyskytnú. Aj vy si idete za cieľom a dokážete ho dosiahnuť aj v prípade, ak musíte zdolať neočakávané prekážky. Nič a nikto vás len tak ľahko nedokáže vytočiť a ľudia vás majú radi práve pre váš pohodový charakter.

Súvisiace články

Najčítanejšie