Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ženy sa zbláznili do novej šampónovej výzvy: Pozor, na všetky vlasy TO nefunguje!
Zdielať na

Ženy sa zbláznili do novej šampónovej výzvy: Pozor, na všetky vlasy TO nefunguje!

Zdroj: Profimedia

Na internete sa opäť objavila výzva, ktorú mnohé dievčatá a ženy skúšajú ako divé. Ste zvedavé, čo dokáže urobiť „Purple Shampoo Challenge“ s vašimi vlasmi?

O dokonalej blond hrive sníva mnoho žien, ale pokiaľ ste ju nedostali do vienka, je pomerne náročné udržať ju pravidelným farbením v stave, aký si predstavujete. Ako už teda isto tušíte, nová vlasová výzva je určená práve pre blondínky.

Nová šampónová výzva

Určite ste už počuli o tom, že fialová farba v šampóne dokáže neutralizovať nepekný žltkastý odtieň na blond vlasoch. A presne o tomto je aj nová šampónová výzva, ktorá sa medzi ženami a mladými dievčatami rozšírila rýchlosťou blesku.

Internet zaplavili obrázky a videá s označením #PurpleShampoo a #PurpleShampooChallenge, ktoré ukazujú, čo spraví s blond vlasmi fialový šampón. Tento šampón v skutočnosti nezafarbí vaše vlasy na fialovo, ale osvieži vašu blond farbu a zbaví vás nežiadúcich žltých prípadne oranžových tónov.

Šampónov s touto schopnosťou je aj na našom trhu niekoľko, úplne najvyššie hodnotenia však získal fialový šampón Elvive Color Protect od L'Oreal.

https://www.instagram.com/p/B1g2OdRF5ce/

Ak ste doteraz fialovú na svoje blond vlasy nikdy nepoužili, možno vás presvedčia práve tieto premeny blond vlasov! Čo poviete, vyskúšate to?

https://www.instagram.com/p/B4AGW_pFQ5t/

https://www.instagram.com/p/B4IeDyMlKve/

https://www.instagram.com/p/B4F1rAFgliZ/

https://www.instagram.com/p/B3sGlh7FPfl/

Súvisiace články

Najčítanejšie