Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takú drámu nikto nečakal: Neuveríte, čo sa stalo, keď jej dlhé vlasy skrátili o polovicu
Zdielať na

Takú drámu nikto nečakal: Neuveríte, čo sa stalo, keď jej dlhé vlasy skrátili o polovicu

Zdroj: youtube/Kuaförüm Sensin

Reakciu šokovanej ženy, ktorej bez varovania výrazne ostrihali vlasy, videlo na sociálnych sieťach už viac ako 12-miliónov ľudí.

Turecká šou „Si môj kaderník“ je súťaž profesionálnych kaderníkov a vizážistov, ktorí prezentujú svoje zručnosti na dobrovoľných modeloch a modelkách.

V jednej z častí, ktorú si pravdepodobne všetci zapamätajú, kaderník Bilal Ağın výrazne skrátil vlasy svojej modelky, pretože mal v pláne jej vlasmi podporiť projekt „Let My Hair Be Your Hair,“ ktorý pomáha ľuďom s onkologickým ochorením.

Jediným problémom ušľachtilej myšlienky bolo, že svoju modelku vopred nevaroval. Tá bola pripravená na jemné podstrihnutie, prípadne vytvorenie nejakého účesu a nie skrátenie o viac ako 30 centimetrov.

Toto video videlo už viac ako 12-miliónov ľudí!

Žena zažila šok

Dobrovoľníčka zjavne na svojich dlhých a pestovaných vlasoch doslova lipla, pretože keď zbadala, o koľko ich má kratšie, zostala v absolútnom šoku.

S hnevom sa postavila a plánovala miestnosť opustiť, no ešte skôr, než sa dostala k dverám, odpadla do náručia jedného z asistentov, ktorý ju našťastie zachytil.

Video si na sociálnych sieťach pozrelo už viac ako 12-miliónov ľudí a reakcie sú naozaj rôzne. Niektorí s ňou súcitia a vyčítajú kaderníkovi, že sa s ňou predtým nedohodol, iní to neberú tak vážne a odkazujú jej, že ide iba o vlasy, ktoré jej dorastú.

Ďalším faktom je aj to, že ak sa niekto zúčastní takejto šou, asi by aj s takýmito prekvapeniami mal rátať, čo poviete?

žena plače, strihanie vlasov

youtube/Kuaförüm Sensin

Súvisiace články

Najčítanejšie