Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kate Middleton vyzerá inak! Zmena vlasov ju rozžiarila a omladila o niekoľko rokov
Zdielať na

Kate Middleton vyzerá inak! Zmena vlasov ju rozžiarila a omladila o niekoľko rokov

Zdroj: Profimedia

Mať zdravé a husté vlasy ako vojvodkyňa z Cambridge by chcela určite každá z nás. Najnovšie prekvapila jemnou zmenou účesu, ktorá jej mimoriadne pristane!

Osobný kaderník Kate Middleton už v minulosti prezradil, že základným pravidlom, ktorého sa pri jej vlasoch drží, je prirodzenosť. "Rokmi práce hairstylistu sa mi potvrdilo, že prirodzený odtieň vlasov je ten najkrajší," povedal Ferreti. Tiež odporúča ženám, ktoré túžia po zmene, aby nikdy nešli do extrému a farbu vyberali radšej príbuznú svojmu prirodzenému odtieňu.

Je vidno, že o vlasy Kate sa starajú naozajstní profesionáli a pri každej príležitosti sú nádherné a zdravé. Ak aj postúpi nejakú zmenu, je len veľmi jemná a rovnako to bolo aj tentokrát.

Slnko vo vlasoch

Vojvodkyňa bola roky verná hnedým odtieňom vlasov, poslednú dobu si ich však nechala jemne zosvetľovať. Na poslednej verejnej akcii pri návšteve prírodovedného múzea bolo vidieť, že má upravený strih a tiež jej vlasy boli opäť svetlejšie, čo bolo výrazné najmä na záberoch, kde na ňu svietilo slnko.

Profimedia

​Kaderníci jej opäť raz poradili veľmi dobre! Kate vyzerá sviežo a nový účes ju okamžite omladil. Alebo že by bolo na fámach o jej štvrtom tehotenstve niečo pravdy? Necháme sa prekvapiť!

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B3aLe8Yn2CP/

https://www.instagram.com/p/B3aUqHRH4J2/

Súvisiace články

Najčítanejšie