Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z prirodzenej krásky je dnes živá bábika: Veríte jej, že nemá ani jednu plastiku?
Zdielať na

Z prirodzenej krásky je dnes živá bábika: Veríte jej, že nemá ani jednu plastiku?

Zdroj: Profimedia

Už ako malé dieťa obdivovala bábiky Barbie a túžba vyzerať ako jedna z nich, ju neopustila ani v dospelosti. Pozrite sa, ako vyzerá!

Marcela Iglesias z Los Angeles túžila ako dieťa po bábike Barbie, ale mama jej ju odmietla kúpiť. Ona bola však vizážou dokonalých bábik fascinovaná natoľko, že sa začala upravovať a štylizovať presne ako ony.

Barbie bez plastiky

Vo svete existuje veľké množstvo žien, ktoré majú rovnaký koníček ako Marcela. Na to, aby sa čo najviac priblížili vzhľadu ikonickej bábiky si však mnohé z nich neváhajú ľahnúť pod nôž a okrem pier a tváre si nechávajú upraviť aj ďalšie časti tela.

Marcela sa priznala, že túžila po vzhľade Barbie už ako dieťa, v puberte sa začala výrazne líčiť, vypchávala si podprsenku a zadok, aby získala sexi krivky. V dospelosti sa jej však postava prirodzene vytvarovala a hoci dnes slávnu bábiku na prvý pohľad pripomína, nepodstúpila kvôli tomu žiadnu plastickú operáciu.

Profimedia

“Ľudia ma obviňujú, že klamem a vraj vyzerám umelo, ale ja len využívam všetky možné prostriedky, aby som sa na Barbie podobala. Nemám ani jednu plastickú operáciu, ale mám výplne v perách a zadku, taktiež si vypomáham parochňami, umelými riasami a tvarovacím oblečením, “ vysvetľuje Marcela, ktorá sa tiež všemožne snaží udržať si svoju mladosť.

https://www.instagram.com/p/B2uyehIljla/

Vyskúšala napríklad aj takúto procedúru na spevnenie pozadia. Nechala si tam napichať 100 ihiel, ktoré vraj pokožku spevnia a stimulujú tvorbu kolagénu.

https://www.instagram.com/p/BqNvc6qgdv2/?utm_source=ig_embed

A takéto prirodzene krásne dievča to bolo...

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BwSXCe_lUKi/

https://www.instagram.com/p/B2zj5GQl_XP/

Súvisiace články

Najčítanejšie