Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ako zastavíte tvorbu vrások na tvári? Jedzte menej cukru, pite viac vody a...
Zdielať na

Ako zastavíte tvorbu vrások na tvári? Jedzte menej cukru, pite viac vody a...

Zdroj: Thinkstock

Aj vy sa ťažko vyrovnávate s každou novou vráskou, ktorú ste na svojej tvári objavili ? S rovnakými pocitmi sa musí denne vysporiadať množstvo žien po celom svete. Vedeli ste však, že každá jedna vráska má svoj význam a dôvod, prečo ju máte?

Kým niektoré ženy vrásky nejako špeciálne neriešia, iné urobia všetko pre to, aby sa ich zbavili. Vedeli ste však, že vrásky odzrkadľujú váš životný štýl? Práve miesto, kde najčastejšie vznikajú hovorí, čo by ste mali v každodennej rutine zmeniť, aby sa neprehlbovali. Tu je ich význam!

Vrásky na čele robia vyšetrovateľom zločinci v seriáli Za sklom už dnes večer na JOJ-ke

​Jedna strana tváre je viac zvráskavená ako druhá

Znamená to, že v noci najčastejšie spávate na jednej strane, takže tá je menej prekrvená a vrásky sa na nej ľahšie tvoria. Pomohlo by vám, aby ste sa v noci pretočili aj na druhý bok.

Vrásky na lícach

Ak máte vysušené líca a tvoria sa vám na nich jemné vrásky, je to znak toho, že prijímate málo tekutín. Mali by ste piť viac vody! Odborníci tvrdia, že to nie sú skutočné vrásky a keď telu doprajete dostatok tekutín, zmiznú naozaj rýchlo.

Vrásky okolo úst

Ak máte šťastný život, veľa a schuti sa smejete, skôr alebo neskôr sa objavia aj u vás. Vrásky smerujúce od nosa k ústam sú symbolom, že ste veselá kopa.

Vrásky okolo pier

Každý vie, že samotné fajčenie je zlé a spôsobuje veľa chorôb. Tento zlozvyk stojí aj za vznikom vrások okolo úst, ktoré už nikdy nevymažete.

Pixabay.com

​Vrásky okolo očí

Patria medzi prvé, ktoré sa vám na tvári objavia. Vedeli ste, že ich hĺbka záleží len od toho, či ste sa nadmerne opaľovali? Nie je tajomstvom, že je to práve nadmerné opaľovanie, ktoré pokožku ničí.

Vrásky medzi obočím

Ak máte v práci priveľa stresu a často krčíte obočie, asi ju už máte. Práve stres súvisí aj s hormonálnou nerovnováhou, ktorá má za následok aj vznik vrások medzi obočiami.

Vrásky na čele a brade

Ak sa neustále niečoho obávate a príliš sa stresujete, vidieť to aj na našej tvári. Jednotlivé svaly sú napäté, a preto sa nečudujte, keď sa vám objavia vrásky na čele aj brade.

Vrásky pod očami

Ak milujete sladké a jete ho príliš veľa, odrazí sa to aj na vašej tvári. Ako? V podobe tmavých kruhov pod očami a jemných vrások pod nimi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie