Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najskôr šokovala plastikami, teraz vychudnutou postavou: Och, veď vyzerá ako kostra!
Zdielať na

Najskôr šokovala plastikami, teraz vychudnutou postavou: Och, veď vyzerá ako kostra!

Zdroj: Profimedia

Pred pár rokmi si ju zamilovali fanúšikovia z celého sveta, a to najmä pre jej sympatické oblé krivky. Obľúbenú herečku dnes už ľudia na ulici nespoznávajú.

Herečka Renée Zellweger (50) sa do pamäti divákov zapísala najmä nezabudnuteľnou úlohou Bridget Jones, ktorá jej sadla ako uliata. Bacuľatá herečka sa za posledné roky neuveriteľne zmenila, čiastočne za to môžu rôzne zákroky, ktoré podstúpila a rovnako aj rapídne schudnutie. Pozrite sa na jej aktuálne fotografie!

Renée Zellweger bola jedinečná práve tým, že bola iná, ako ostatné herečky. Baculaté líčka a oblé krivky z nej robili osobu, v ktorej sa po Denníku Bridget Jones našli mnohé ženy. Okrem tohto filmu zažiarila v mnohých ďalších, Oscara získala za vedľajšiu úlohu vo filme Návrat do Cold Mountain.

Takto ju mnohí milovali…

Takýmto vzhľadom šokovala pred pár rokmi, jej charakteristické črty sa kvôli plastikám úplne stratili…

Getty Images

A toto sú aktuálne zábery Renee Zellweger. V čiernej puzdrovej sukni a lesklom tope sa vybrala do televíznej relácie The Late Show, kde propagovala svoj nový film. Hoci v tvári vyzerá už o niečo lepšie, ľudí doslova vydesila jej vychudnutá postava.

Profimedia

Extra štíhla postava Renee sa nedala prehliadnuť ani v tomto outfite. Modré šaty herečka zvolila pred pár dňami na premiéru spomínaného filmu Judy.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie