Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neviete si predstaviť líčenie bez čiernej riasenky? Vymeňte ju za tento HIT, neoľutujete!
Zdielať na

Neviete si predstaviť líčenie bez čiernej riasenky? Vymeňte ju za tento HIT, neoľutujete!

Zdroj: Profimedia

Aj ženy, ktoré uprednostňujú prirodzenosť a líčia sa len minimálne, majú určite v kozmetickej taštičke aspoň jednu kvalitnú špirálu. Túto jeseň si však ďalšiu čiernu nekupujte, vyskúšajte trend, ktorý pôsobí oveľa prirodzenejšie.

Aspoň jedna kvalitná riasenka určite nechýba v beauty výbave každej ženy, ktorá sa chce páčiť. Ak ste si doteraz nikdy nekúpili inú, ako čiernu, je načase to zmeniť!

Aj obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková uprednostňuje prirodzený vzhľad. Nenechajte si ujsť jej skvelú talkshow Čau Lujza každú stredu o 21:35 na JOJke!

Beauty blogerky a make-up artisti ju už vo veľkom používajú a ak ju raz vyskúšate, tiež pochopíte, prečo je taká skvelá. Reč je o riasenke v hnedých odtieňoch, ktorá sa stala hitom aktuálnej sezóny jeseň/zima 2019. Prečo jej pripisujú toľko pozitív?

Profimedia

Ak uprednostňujete „nahé líčenie“ a čo najprirodzenejší vzhľad, potom určite siahnite po hnedej riasenke, ktorá je absolútnou topkou v líčení na jeseň. Na rozdiel od „tvrdej“ čiernej vám hnedá oko rozžiari oveľa jemnejším spôsobom. Jej výhodou je, že sa dá zohnať v niekoľkých odtieňoch, od tmavohnedej až po svetlú, ktorá mihalnice v podstate len veľmi jemne predĺži a dodá im objem.

Hnedú riasenku úplne najviac ocenia ženy so svetlými a hnedými vlasmi, naopak, vyhnúť by sa jej mali tzv. „ženy typu Snehulienka,“ s čiernymi vlasmi a veľmi bledou pleťou. Tie by ako jediné mali určite zostať pri čiernej!

Profimedia

​ 

Súvisiace články

Najčítanejšie