Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Andrea si splnila sen o veľkých perách: Odpadnete, ako vyzerá po množstve zákrokov
Zdielať na

Andrea si splnila sen o veľkých perách: Odpadnete, ako vyzerá po množstve zákrokov

Zdroj: Instagram/andrea.andrea345

Síce si po niekoľkonásobnom zväčšením pier nedokáže zavrieť ústa, tvrdí, že je konečne šťastná. Šialené, že sa toto niekomu páči!

Andrea Emilova Ivanova (22) z Bulharska snívala o veľkých perách už od mladého veku. Po desiatkach zákrokoch síce vyzerajú ako dva párky, ale ona je s výsledkom maximálne spokojná. Čo na jej aktuálny výzor hovoríte vy?

Pozrite sa, aká pekná bola predtým...

Andrea absolvovala dokopy 15 zákrokov na zväčšenie pier, každé ošetrenie ju vyšlo približne na 153 eur. „Navštívila som takmer všetky kliniky krásy v Sofii a vyskúšala som takmer každý typ výplní, ktoré sú v ponuke,“ cituje študentku portál ladbible.com.

Mladú ženu s perami cez polovicu tváre sleduje na Instagrame viac ako 16-tisíc fanúšikov, komentáre mnohých z nich sú však kritické a výsmešné.

Andrea si hejterov nevšíma a tvrdí, že s veľkými perami sa cíti konečne šťastná a sebavedomá.

„Sú ľudia, ktorí ma majú radi s veľkými perami a iným som sa možno viac páčila predtým. Mne na tom však nezáleží. Dôležité je len to, čo sa páči mne a ako sa cítim spokojne,“ povedala a dodala, že každý by mal nasledovať iba svoje vlastné túžby a neriadiť sa pritom názormi ostatných.

Či to mladá Bulharka prehnala alebo nie, posúďte sami...

https://www.instagram.com/p/B2U4bM8BWHm/

https://www.instagram.com/p/B2QJmk2BHWE/

https://www.instagram.com/p/B1awiaaAP2I/

https://www.instagram.com/p/Bz_hHhjBNSO/

Súvisiace články

Najčítanejšie