Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ženy, chcete na počkanie omladnúť? Simonke sa to podarilo a tu je jej recept!
Zdielať na

Ženy, chcete na počkanie omladnúť? Simonke sa to podarilo a tu je jej recept!

Zdroj: Instagram/simona.butinova, TV JOJ

Slovensko ju spoznalo ako výstrednú krásku s obrovskými silikónmi, príčeskami a výrazným mejkapom. Niekdajšia hviezda jojkárskej šou Take Me Out Simona Butinová prešla radikálnou premenou. Vsadila na prirodzenosť a je dôkazom, že mejkap dokáže niekedy žene aj ubrať z krásy.

Simona rozhodne nepatrí k tým ženám, ktoré by ste na ulici prehliadli. Sama rada provokuje a pozornosť si užíva. Aj preto sa v minulosti prihlásila do rôznych televíznych šou, jednou z nich bola aj bláznivá zoznamka Take Me Out

Zábavu, romantiku a množstvo pekných žien zažijete iba v šou Take Me Out

​Odvtedy sa však kadečo v jej živote zmenilo. Stala sa matkou a dnes jej robí radosť ročný synček Max, ktorého má s dlhoročným priateľom. Hádam najväčšou premenou však prešiel jej výzor. Simona sa na chvíľu vzdala príčeskov a najmä vsadila na prirodzenosť. A výsledok? Ten je naozaj bombastický! Simona už na prvý pohľad omladla a pôsobí sviežo a spokojne. 

Dnes vyzerá ako tínedžerka

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#naturallook #naturalhair #simi? #dievčatko ??

Príspevok, ktorý zdieľa simonabutinova (@simona.butinova),

V šou pôsobila oveľa staršie

TV JOJ

​Tmavovláska je príkladom, že mejkap môže žene veľakrát ubrať na kráse a pridať na veku. Myslíte si, že za jej omladnutím sú aj nejaké procedúry? "Na žiadne procedúry už nechodím. Myslím, že som mladší vzhľad dosiahla práve tým, že som sa prestala výrazne líčiť, ani mejkap nepoužívam, len klasický BB krém a špirálu. Samozrejme, veľmi dôležité je pravidelné čistenie pleti a odličovanie ráno aj večer," priznala Simona. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Radšej budem tým najhorším originálom seba samej, než najlepšou kópiou niekoho iného !☝️❣ By me....??

Príspevok, ktorý zdieľa simonabutinova (@simona.butinova),

Súvisiace články

Najčítanejšie