Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tri roky nepoužila šampón, aha, čo sa stalo s jej vlasmi: Neuveriteľné, ako sa zmenili!
Zdielať na

Tri roky nepoužila šampón, aha, čo sa stalo s jej vlasmi: Neuveriteľné, ako sa zmenili!

Zdroj: Profimedia

Zo zničených vlasov má dnes nádhernú zdravú hrivu, po ktorej túži každá žena. Jej trik je absolútne jednoduchý a dokonca s ním ušetríte kopec peňazí!

Zdravotná sestra Rachel de Rond (28) z Holandska bola úplne zúfalá zo svojich slabých a zničených vlasov a preto sa rozhodla vyskúšať experiment, ktorý dopadol nad jej očakávania.

Nový účes Jara Slávika uvidíte už čoskoro v najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent, kde sa opäť predstaví v úlohe porotcu! Ktovie, či používa šampón...

​Bežným šampónom dala zbohom

Keď bola Rachel dieťa, mala krásne husté a kučeravé vlasy, ktoré sa však s pribúdajúcim vekom nielen stratili, ale zhoršila sa jej tiež kvalita vlasov. Ešte pred pár rokmi si umývala vlasy každý druhý deň, dnes si už nevie predstaviť, že by sa ku klasickým  šampónom vrátila.

Rachel sa rozhodla vyskúšať bezšampónovú metódu po tom, ako si prečítala príbeh dievčaťa, ktoré ju detailne popísalo. Jej nádherné vlasy ju presvedčili, že to musí vyskúšať tiež!

Po niekoľkých mesiacoch boli jej vlasy nielen zdravšie, ale vrátili sa jej aj kučery, ktoré mala v detstve...

Profimedia

Trpezlivosť sa vyplatila

Rachel priznala, že vlasy sa bez šampónu neuzdravia zo dňa na deň a treba rátať s prechodným obdobím, kedy treba jednoducho vydržať. “Používala som iba čistú vodu a raz a čas som použila bylinný výluh a jablčný ocot,” opisuje svoje skúsenosti mladá žena.

Prvé pozitívne výsledky si všimla už po troch týždňoch, po pár mesiacoch bol rozdiel taký viditeľný, že si to všimlo aj okolie. Rachel tvrdí, že sa jej vlasy úplne prestali mastiť a lámať a dokonca sa jej vrátili krásne kučery, ktoré mala ako dieťa.

Profimedia

Okrem oplachov z ajurvédskych bylín stále používa aj zriedený jablčný ocot na opláchnutie a tiež si zbiera aj dažďovú vodu, ktorá vlasom vraj rovnako výborne prospieva.

Rachel nepoužila šampón už viac ako tri roky a jej vlasy sú naozaj nádherné. Po tejto pozitívnej skúsenosti sa rozhodol vyhodiť šampón aj jej priateľ a s kvalitou vlasov je po čase rovnako spokojný.

Čo si o bezšampónovej metóde myslíte vy? Mali by ste trpezlivosť vyskúšať ju?

https://www.instagram.com/p/Bs_Zg5jARr5/

https://www.instagram.com/p/BlN1pSUnsxj/

Súvisiace články

Najčítanejšie