Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kráľovská krása: Vedeli ste, aké beauty pravidlá musia Kate aj Meghan dodržiavať?
Zdielať na

Kráľovská krása: Vedeli ste, aké beauty pravidlá musia Kate aj Meghan dodržiavať?

Zdroj: Profimedia

Pri každej príležitosti vyzerajú dokonale a stali sa inšpiráciou pre mnoho žien z celého sveta. Hoci je každá iná, kráľovské pravidlá platia pre obe rovnako.

Kedykoľvek sa Kate či Meghan objavia na verejnosti, nemôžeme sa na ich bezchybný vzhľad vynadívať. Tieto krásky však musia dodržiavať isté kráľovská pravidlá, a tie sa týkajú nielen vystupovania, ale aj úpravy zovňajšku. Viete, čo všetko musia členky kráľovskej rodiny dodržiavať?

Nevýrazný rúž

Členku kráľovskej rodiny nikdy neuvidíte v červenom, ružovom alebo v inom výraznom rúži. Je to skrátka zakázané. Povolená je len svetlo ružová či telová, iné farby sú považované za nevhodné. Výhodou je, že takýto jemný odtieň si dámy nemusia počas dňa toľko kontrolovať a upravovať.  

Profimedia

Jemný lak na nechty  

Hoci červený lak na nechty je nestarnúca klasika, na členke kráľovskej rodiny ho ťažko uvidíte. Sama kráľovná Alžbeta II. má v obľube odtieň Ballet Slippers značky Essie - jedná sa o jemnú púdrovú farbu. Hoci nesmú používať žiadne výrazné laky, nechty musia byť vždy krátke a dokonalo upravené.  

ISIFA

Prirodzený make-up

Za dokonalým vzhľadom kráľovských krások nehľadajte hodiny prácneho kontúrovania. Dámy z kráľovskej rodiny musia voliť prirodzený make-up a tváre môžu ho zvýrazniť jemnou lícenkou. Je naozaj dôležité, aby im líčenie vydržalo po celý deň, pretože sa zúčastňujú množstva podujatí. Preto používajú veľmi dobrý púder a fixáciu na make-up.  

Profimedia

Pravidelná návšteva kaderníka

Šediny sú pre kráľovské krásky tabu, preto musia pravidelne navštevovať svojho kaderníka. A to aj niekoľkokrát týždenne. Ten sa postará o to, aby ich vlasy boli vždy zdravé, lesklé a bez šedín. O Meghan aj Kate je známe, že so svojimi vlasmi príliš neexperimentujú. Dávajú prednosť jednoduchej úprave a ich kadere vyzerajú vždy dokonalo.

Profimedia

Vždy upravené vlasy  

Členka kráľovskej rodiny nikdy nesmie vyjsť na verejnosť s mastnými alebo strapatými vlasmi. Účesy musia byť vždy jednoduché, ale napriek tomu elegantné. Typickým účesom pre Kate sú rozpustené nadýchané vlny, Meghan má zase v obľube hladké rovné vlasy, ktoré občas zopne do copu či drdolu, ktorý doplní spustenými pramienkami okolo tváre.

Profimedia

Žiadne úpravy na verejnosti

Môže sa stať, že sa im počas dňa trochu rozmaže riasenka alebo budú potrebovať trochu prepudrovať, tieto úpravy však nesmú nikdy robiť na verejnosti. Ich kozmetická etiketa im to za žiadnu cenu nedovoľuje, a tak si musia obe dámy svoj make-up upravovať v prísnom súkromí.

https://www.instagram.com/p/Bz3VvX6ljwl/

Súvisiace články

Najčítanejšie