Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOP maska, ktorá podporí rast vlasov: 3 obyčajné suroviny vám vyčarujú hrivu snov
Zdielať na

TOP maska, ktorá podporí rast vlasov: 3 obyčajné suroviny vám vyčarujú hrivu snov

Zdroj: pinterest.com

Zdravé, lesklé a husté vlasy sú snom snáď každej ženy. Dobrou správou je, že existuje jednoduchý a lacný spôsob, ako sa k nim môžete dopracovať!

Horúce letné počasie je pre naše vlasy poriadne náročné. Slnko, vietor, morská voda, to všetko môže za to, že sú suché, lámavé a bez života. Poradíme vám, čo ich vzpruží extra rýchlo!

Dokonca aj keď si svoju korunu krásy chránite šatkou či klobúkom, ku koncu leta sa zvyčajne zhorší ich kvalita a môžu začať aj nadmerne vypadávať. Vyskúšajte túto prírodnú masku iba z troch bežných surovín, budete prekvapené, ako fantasticky vráti vašim vlasom zdravie, lesk a budú vám rýchlejšie rásť! 

Výživná maska pre rýchlejší rast vlasov

Budete potrebovať:

  • 1 zrelý banán
  • 1 vaječný žĺtok
  • 1 ČL citrónovej šťavy

    Profimedia

Postup:

Najskôr v miske poriadne popučte zrelý banán, pridajte žĺtok, citrónovú šťavu a poriadne vymiešajte, kým sa nevytvorí hladká hmota. Masku naneste na suché vlasy najskôr ku korienkom a potom po celej dĺžke vlasov. Vlasy zakrúťte, zakryte igelitom a šatkou alebo uterákom a nechajte pôsobiť 20-30 minút. Vlasy si potom umyte bežným šampónom a nechajte vysušiť. Opakujte aspoň raz do týždňa, prvé viditeľné výsledky sa prejavia už po prvom použití!

Tu nájdete ďalšie tipy, ako dosiahnuť zdravé a rýchlo rastúce vlasy!

Súvisiace články

Najčítanejšie